Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rózsacsokor helyett tulipán?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsacsokor helyett tulipán? Hogyan hisztizhet emiatt egy 26 éves nö?

Figyelt kérdés

Reggel adtam oda neki nönapra egy nagyon izléses, boltban vásárolt, diszitett tulipán csokrot. Teljesen kiakadt, sírt ... mert szerinte ez már azt jelenti hogy nem vagyok belé szerelmes, mert a tulipánt az anyukájának vesz egy férfi. Valentinra rózsákat kapott, most egy kis változatosságit akartam. A barátnöi mind rózsát kaptak vagy fognak.

Milyen viselkedés ez? Vagy tényleg hibáztam?

2017. márc. 8. 09:06
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek min ki nem tudnak borulni...😂 Nagyobb baja ne legyen.
2017. márc. 8. 09:20
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb baja sose legyen :D

Én a helyedbe keresnék egy másikat. Amúgy a nők 99%-a egy szál virágnak is örül, nemhogy egy CSOKORNAK!!! Egy tulipán csokor ízlésesebb, mint a klisés rózsa...

18/L

2017. márc. 8. 09:25
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Tulipánt az anyjának ad az ember????

Ezt meg mégis honnan szedte???

Mi a baj a tulipánnal?

Szerintem a leginkább időszakhoz és alkalomhoz illő virág!

Istenem, és még sírt is miatta. Ember! Nehogy magadra vedd már! ne haragudj de a párod egészen cseppet hisztis és labilis.

2017. márc. 8. 09:41
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam már Nőnapra 1 szál tulipánt és édességet, nagyon örültem neki. Nem kell ezt annyira túlzásba vinni. Sőt, sokszor a kevesebb több! Ha szívből adod, és szeretetből, sokkal többet ér, mintha vennél neki 120 szál vörös rózsát de érzelmek nélkül...szerintem!

De bizonyára ő is "The Million Roses" rózsát akart, 30-40 Ezerért, mint a legtöbb hozzá hasonlóan hisztis nő...

2017. márc. 8. 09:51
 15/44 anonim ***** válasza:
Dehogy hibáztál! Csak ő reagálja túl! Hülye...
2017. márc. 8. 10:03
 16/44 anonim ***** válasza:
90%
A csaj nemnormalis. Vagy menstrual es tulgondolja.
2017. márc. 8. 10:07
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem hibáztál.

Én nem fogok semmit kapni a barátomtól, mert felesleges pénzköltésnek tartja az ilyen ünnepeket. Szeretem, nem hisztizek, elfogadtam, de olyan jól esne akár csak egy szál virág is.

A barátnőd jó dolgában azt se tudja, min hisztizzen...

26L

2017. márc. 8. 10:13
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ostoba hisztérikák már csak ilyenek, de azt ne mondd, hogy ennek korábban nem volt jele.
2017. márc. 8. 10:24
 19/44 anonim ***** válasza:
Tipikusan olyannak tűnik aki leszarja a gesztust, neki EZ KELL MERT CSAK!!!
2017. márc. 8. 10:24
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Eletem legszebb csokra, amit kaptam egy feher tulipancsokor volt. Ezek szerint a ferjem utan kellett volna dobnom es picsognom.....
2017. márc. 8. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!