Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnek névnapra ezüst karkötőt adni nem ciki? Persze mellé még egy rózsacsokor is jár!
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt2015. ápr. 29. 15:18
2/11 anonim válasza:
szerintem nem ciki, en nagyon orulnek neki :) szerencses lany a baratnod h ilyen ajandekot fog kapni :)
4/11 anonim válasza:
Nekem nagyon kényelmetlen lenne, ha a barátom drága ajándékokat adna, mert nem akarom, hogy költsön rám, de hát minden lány más. Ha szereti, hogy fizeted a dolgait, ennek is örülni fog.
6/11 anonim válasza:
ha szereti az ilyen ajándékokat, akkor jó ötlet.
én személy szerint nem örülnék drága ajándéknak vagy rózsának.. (annyira sablon virág :D) 3 hónap után, névnapra meg amúgy sem.
20L
7/11 anonim válasza:
Nekem ez mindig tök kellemetlen, mert én nem tudom viszonozni a drága ajándékokat.
De, ha szereti az ezüstöt - ez fontos ám -, akkor simán.
8/11 anonim válasza:
évfordulóra mit veszel neki, autót?
9/11 anonim válasza:
Dehogy ciki, én biztosan nagyon örülnék neki. :) 16L
10/11 anonim válasza:
Érdekes, mindig itt sírnak a srácok, hogy a nők mennyire pénzéhesek, aztán mégis lepontozzák a 4-est
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!