Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rózsacsokor helyett tulipán?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsacsokor helyett tulipán? Hogyan hisztizhet emiatt egy 26 éves nö?

Figyelt kérdés

Reggel adtam oda neki nönapra egy nagyon izléses, boltban vásárolt, diszitett tulipán csokrot. Teljesen kiakadt, sírt ... mert szerinte ez már azt jelenti hogy nem vagyok belé szerelmes, mert a tulipánt az anyukájának vesz egy férfi. Valentinra rózsákat kapott, most egy kis változatosságit akartam. A barátnöi mind rózsát kaptak vagy fognak.

Milyen viselkedés ez? Vagy tényleg hibáztam?

2017. márc. 8. 09:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis hisztis hercegnőt fogtál ki. Más egy szál virággal beéri és ugrándozva örül neki. A te barátnőd el van kényeztetve.
2017. márc. 8. 09:09
 2/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem hibáztál. Én tökre puding lennék bármilyen virágtól, mert kedves gesztus. A tulipán nem szerelmet jelent? Ez honnan jött neki?

Mondd el neki, hogy szereted, nem virágokon fog múlni, hogy mit érzel. Meg nem azon múlik, hogy mit kap, hogy a barátnői mit kapnak.

Egyébként sose kaptam rózsát nőnapra, de egyéb virágnak is örültem.

2017. márc. 8. 09:11
 3/44 anonim ***** válasza:
71%

En paromnak megmondtam Valentin es Nonap nuku.

Viragot meg sose vegyenas alkalomra. Akkor inkabb egyunk kulonlegeset.

Eme holgyet neg nagy ivbe keruld el :D

23N

2017. márc. 8. 09:12
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég...tényleg nem normális a barátnőd, már ne haragudj. Én sem vagyok oda a tulipánért, de ilyen esetben max elmondanám, milyen más virágokat szeretek. Magáról a gesztusról nem is beszélve, annak mindenképp örülnék, bármilyen virágról legyen szó.
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

más csaj 1 szál akárminek örülne

meg oké, hogy kapcsolat, meg szereted, de kicsit követelőzésnek tűnik, mert nem az van, hogy nem kapott semmit, hanem készültél, gondoltál rá és ő ezt ennyire értékeli...

24F

6/44 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy férfi akinek nem csak a vörös rózsáig terjed a fantáziája, a barátnődet meg nem jellemzem, leírták már helyettem is.
2017. márc. 8. 09:13
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb az kérdés hogy miért csodalkozol,ha hisztis barátnőd van!!Ezek szerint semmit nem kellett volna kapnia mert a nőtöl messze van,a nő megbecsüli a tulipánt is.Te vagy vele,de gáz igen,hogy emiatt hisztit vágott le.Én örülnék,a rózsa amúgyis uncsi.
2017. márc. 8. 09:15
 8/44 anonim ***** válasza:
93%
Ezen nőként is csak röhögni tudok :"DDDDD.
2017. márc. 8. 09:15
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves? 5?

Én pl jobban szeretem a tulipánt, mint a rózsát. Értsd: pár szál rózsának is tök örülnék, eszembe nem jutna hisztizni. Te jó ég :D

2017. márc. 8. 09:16
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

Én egy szál tulipánnak is örültem volna, nemhogy egy egész csokornak.

A barátnőd elég felszínesen viselkedik...

2017. márc. 8. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!