Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy takarítson?
De ha valaki szeret valamit, miért nézi le azt, aki nem szereti?
Azt, hogy mit szeretsz, nem eldöntötted, hanem így vagy összerakva.
2017. márc. 2. 14:37
Egy szót nem írtál arról, hogy te takarítasz-e, mosogatsz-e, főzöl-e, portalanítasz-e, vagy csak a csajodtól várod el, mint valami cselédtől?
A barátnőd biztos kényelmes, vagy lusta...ki tudja. 1 év alatt még egyszer sem beszéltétek meg a házimunkát? Én is az vagyok egyébként, nem szeretek takarítani, bár ettől még megcsinálom, mert nem szeretnék retekben élni. Nálunk nem áll 2 napig a mosatlan. Viszont a férjem is kiveszi a részét a háztartásból, mivel mindketten dolgozunk, és ő is itt lakik. De ez nála természetes, és soha nem várná el, hogy egyedül csináljam munka mellett.
Te hogy állsz a házimunkával?
2017. márc. 2. 16:13
"Rettentően buta vagy... nem azt "kérte ki magának", hanem, hogy leszolgalelkűzték...az teljesen mást jelent és nem igazán hatotta meg, ahogy látom. (Mellesleg szépen reagáltál rá, nekem nem ment volna így...)
Nem kiszolgálja a férfit és behódol, hanem mert szereti csinálni (főzés+takarítás), ahogy én is.
Annyi eszed van neked is, amennyi látszik..."
istenem... az már nem is az övére vonatkozott. mint ahogy ezen kívül is írtam olyanokat, amik más és más válaszokhoz tartoztak.
illetve írtam is, hogy jó neki hogy nem így tekint erre, de attól még más lehet. igazából nem tudom mi volt érthetetlen. legközelebb nyomok 10 entert, hogy kellően elkülönüljenek a mondatok.
2017. márc. 3. 10:45
Hűha :D én meg ebben az egészben azt látom, hogy mennyire elvannak romolva manapság a kapcsolatok... Se nem kommunikálnak a párok, és még tekintettel sincsenek egymásra. Nem érzem magam konzervatív-nak, de én csinálom itthon a hazimunkat mert: egy férfi nehezebbet és tobbet dolgozik egy nőnél, legalábbis egy normális férj nem szívesen engedné a feleségének hogy megterhelő munkát végezzen hölgy létére. Ezért mert ő ennyit dolgozik, és nyilvan kettonkert teszi, kenyeztetem azzal hogy mire hazaér fáradtan, legalabb egy otthonba erjen haza,mellém. Ő a szerelmem, és annyi kimerítő munka után várjam el tőle hogy mosogasson vagy porszivozzon?! Én is dolgozok, habár korant sem olyan megterhelő melót mint ő, és persze időben is kevesebbet dolgozok nála. De azert mikor hazaér mindig megkérdezi," valamit segíthetek? " :) De nem bezuhan a tv-ele, hanem foglalkozik velem. Elmeséli a napját, és kérdez az enyemrol,meglepetést hoz (eleg gyakran hoz virágot) szeretget, es minden egyes alkalommal mikor tisztasagra ér haza megköszöni ezerszer hogy igy gondoskodok róla. Volt mikor én se voltam jól, akkor nem hagyta hogy hazimunkat vegezzek. Megcsinálta teljesen helyettem és meg engem is ápolt hogy hamarabb meggyogyuljak, ugyanez a helyzet felőlem is ha ő van rosszul. Sőt, én meg a munkahelyére a frissen főzött etelt is elviszem neki. Nem azert mert csicska lennek... Hanem mert megérdemli hogy így kedveskedjek neki. Nekem egy ilyen társra van szükségem, Szerintem ez a normális! Tiszteljük mindketten egymást, és szeretjük, és ő is eppen annyira kenyeztet engem mint en őt. :) de akkor latom nem ez a normalis hanem inkabb kérjem ki magamnak hogy én ezt nem csinálom meg mert nem vagyok rabszolga! De persze attol meg old meg hogy rend legyen körülöttem es ugyanúgy kedveskedjel te nekem mmt ahogy eddig! :D mert en egy modern nő vagyok! Na én ezt tartom onzesnek es butasagnak. Szeressétek inkabb egymast es beszéljetek meg normálisan.
2017. márc. 7. 03:36
Kapcsolódó kérdések: