Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy takarítson?
és ha mondjuk jobban keres, mint a férfi?
na akkor mi van kedves alfahímek? akkor ugye mentek wct pucolni, mert az asszony többet keres, nehogy ő csinálja :D
Mérnökként, volt idő, hogy többet kerestem, mint a férjem. 10-11 órákat is dolgoztam, még sem derogált elmosogatnom, kitakarítanom vagy korán felkelni és megfőzni.
Manapság már lusták a nők erre meg cselédségnek gondolják, szerintem meg szánalmas, hogy ezt nem csinálják meg és inkább ülnek a koszban.
Ugyanez igaz a férfire is, ha látja, hogy a nő nem csinálja meg és akkor, inkább ő sem. Éljenek szemétben, ha ez nekik jólesik.
Gratulálok!
Lehet lepontozni.
Ja, éljenek a modern nők!
Inkább ülnek a szemétben, élnek gyorskaján, de, nehogy már meg kelljen fogni egy seprűt... majd ellátják a papucs férjek őket és főznek rájuk!
Szánalmas! :D
ja ha egy pasi esetleg meló után csinál vmi házimunkát, akkor csicska. ha a nő az alap.
szánalmas.
de hál'isten vannak már normális ffiak, akik nem várnak el mindent a nőtől, és besegítenek a házimunkába, végül is ők is esznek, meg ott élnek, az ő érdekük is, hogy rend és tisztaság legyen, meg legyen étel és tiszta ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!