Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet felkereste az EX és egy "romantikus éjszakát" kért tőle, mi közbe van barátnője. Le akarom buktatni! Ötletek?
Figyelt kérdés
A barátnőm évente visszajár a szüleihez Erdélybe. Kapott egy üzenetet az exétől (miközben van 3 éve barátnője!) + 2 nem fogadott hívást hogy "arra gondoltam hogy eltölthetnénk egy romantikus éjszakát kettesben ha már hazajöttél" a barátnőm leterelte + elmesélte az egészet. Próbálom éretten kezelni, de képtelen vagyok, és móresre akarom tanítani ezt a patkányt. Személyesen nem akarom elmondani az ex barátnőjének mert akkor rájönnek hogy én voltam, és veszélyeztetem az én kapcsolatom is. Névtelen üzenet az ex barátnőjének? Exnek fenyegetés? Ötletek?2017. febr. 5. 15:23
1/2 kolosszus22 válasza:
Mire mész ezzel? Hagyd ezt a barátnődre, bízz meg benne, ő lepattintotta, nem akar tőle semmit. Sztem ezzel ügy lezárva.
2/2 kolosszus22 válasza:
Max akkor kavarj be neki, ha az egyértelmű elutasítás után se akar lekopni és továbbra is erőlködik a barátnődnek...akkor esetleg írhatsz az ő nőjének, hogy "figyeljen már oda kicsit a palijára, mert a te barátnődre csorgatja a nyálát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!