Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy takarítson?

Figyelt kérdés
1 éve költöztünk össze a barátnőmmel közös albérletbe. A gond az, hogy nem igazán szeret takarítani. Főzés után a mosatlan edények kb 2-3 napig ott állnak a konyhában, megágyazni egyáltalán nem szokott, a portalanítást meg jó ha 2 havonta megcsinálja. A mosott ruhákat a kanapén gyűjti, azzal a címszóval, hogy majd kivasalja, de eddig még nem igen volt példa rá. Nem akarom megbántani sem, mert szeretem. Műkörmösként dolgozik, de nem egész nap...29/F a barátnőm 24

2017. márc. 2. 10:25
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
13%

Pontosan ez a modern feminista 21. századi nő. Ők elvárják, hogy a férfi csináljon szó szerint mindent, nekik pedig semmit se kelljen. Egyszerűen lusták és tudatlanok.

Ezért ilyen nehéz rendes barátnőt is találni, mert a nagy többség sajnos ilyen. A mai húszon éves nők csak pózolni tudnak a tükörben meg bulizni. Válogatni, elégedetlenkedni... Tisztelet a kivételnek, mert vannak persze rendes nők is, de azok nagyon ritkák és szinte mindegyik foglalt, ami teljesen jogos.

2017. márc. 2. 11:27
 32/44 anonim ***** válasza:
89%

Azért lehet én értelmeztem félre amiket itt írtak, de pont azt írja a többség, hogy KÖZÖSEN kellene beosztani a részt a házimunkában, szóval ne csak a nő, de ne is csak a férfi csinálja a házimunkát. Ebben nem értem mi a baja egyeseknek..? Miért szerintetek az korrekt, hogy mindent a nő csináljon pasit kiszolgálva? De persze ugyanúgy az sem korrekt, ha a nő a férfitól vár el mindent. Vannak itt szövegértelmezési gondok pár embernél.

Mi beosztjuk, általában enyém a konyha, én főzök, mosogatok, rendbe tartom, mert ezeket egyszerűen én szeretem jobban csinálni, de viszont cserébe ő is felporszívózik, ha látja, hogy kell beindítja a mosást, vagy kitakarítja a fürdőt, persze ez is váltakozva, mikor kinek van több ideje.. Amikor megkérem és nagyobb adagot főzünk a főzésben is besegít, mondjuk a zöldség pucolásban, aprításban.. Én nem értem azokat a párokat, akik nem tudnak közös nevezőre jutni ebben és szépen beosztani a dolgokat, hanem csak a másiktól várják el a csodát és addig inkább elvan a koszban, hogy hogyan terveznek így együtt élni..

2017. márc. 2. 11:54
 33/44 anonim ***** válasza:
83%

Azt mondja, "nem nézem a pasim nőnek"...

Te a szarkaparástól érzed magad nőnek? Punciddal fogod a rongyot, szivacsot?

2017. márc. 2. 12:02
 34/44 anonim ***** válasza:
22%

76% remélem nem akarsz férfit magad mellé sosem, mert kib..nál vele, hogy egy ilyen trehány, lusta liba vagy.

Bár nem hiszem, mert üvölt rólad ez a habzószájú vérfemináci stílus. Szerencsére nem kajálja be sok nő, csak az olyan selejtek, mint amilyen te vagy, lúzer létedre, mert vagy nem volt kapcsolatod sosem, olyan kis hejcegnőcskének voltál nevelve, vagy k..va sokszor kivágtak már.

Amúgy igen, a férfiak is szoktak rendet rakni, nekem kifejezettem dili a rend magam körül. Épp ezért hányok a lusta, nagypofájú nőktől.

2017. márc. 2. 12:02
 35/44 anonim ***** válasza:
93%

Tipikusan olyanok lesztek, mint a nagyanyam. Egy helyen dolgoztak a nagyszuleim, mind a ketten egy idoben ertek haza 4-5 ora korul. Nagyapam leult a fotelbe kinyitotta az ujsagot, cigivel a kezeben, tv-t bekapcsolva. 1 orat adott mamanak , hogy csinaljon vacsorat, ha nem volt kesz az asztalra csapott. Utana johetett a mosogatas, takaritas, mosas. Azt se papa csinalta termeszetesen...

Eleinte nem volt neki megterhelo de 30-40 ev hazassag utan gyerekekkel, unokakkal nem kicsit volt faraszto. Meg is latszik rajta a tobb eves rabszolgatartas. Utal minden hazimunkat es mar nem is csinalja.

Nem tartom jogosnak, hogy a mai vilagban , amikor egyenrangu mind a ket nem, csak a nore maradjon a hazimunka. Mas ha vki szivesen vegzi, de nekem ne legyen mar kotelezo!

2017. márc. 2. 12:23
 36/44 anonim ***** válasza:
85%

Én bevallom, hogy nő létemre nem vagyok egy rendmániás. Egy időben igyekeztem nagyon, de belefáradtam, hogy mindent egyedül csinálok és az akkori párom még kritizált is, hogy miért pont hétvégén takarítok, amikor ő pihenne... (mondjuk mert hétköznap én is dolgoztam?). Egy idő után hagytam úszni a lakást, mert egész egyszerűen elegem lett az egészből. Aztán rájöttem, hogy igazából a pasiból van elegem, úgyhogy elváltam.

A mostani párom nálam sokkal rendszeretőbb és számára természetes, hogy besegít a házimunkába. Ez így mindkettőnknek könnyebb, mert én sem érzem magam kihasználva és ketten könnyebben, gyorsabban és nagyobb rendet/tisztaságot tudunk tartani.

Felnőttként már nem fogok megváltozni, soha nem leszek rend- és tisztaságmániás, de az igyekezet azért megvan bennem, pláne úgy, hogy a párom is besegít.

2017. márc. 2. 13:26
 37/44 anonim ***** válasza:
43%
Egyébként az én környezetemben (középosztálybeli családok) a nők kb. 50-60%-ának van fizetett háztartási segítsége. Mindenkinek vannak nemszeretem-feladatai, amikért inkább fizet, hogy más elvégezze helyette. Nekem is van ilyen. Addig meg mások fizetnek nekem azért, hogy én végezzek el helyettük olyan munkákat, amiket ők nem tudnak, vagy nem szeretnének megcsinálni, én meg szívesen csinálom.
2017. márc. 2. 13:31
 38/44 anonim ***** válasza:
83%
En vagyok a 76, nekem van baratom es egyik exem sem dobott, az elso kettovel en szakitottam es koszi jol megvagyunk a TISZTA es mindkettonk altal kozosen RENBEN TARTOTT lakasunkban. Ja manapsag feminista aki nem hajlando kiszolgalni a pasit, nyilvan, nos nekem nem egy lusta, trehany, eletkeptelen himsoviniszta farok a baratom 😌😌 aki tesped a kanapen melo utan mig en rendbevagom a lakast. Akinek ez kell, az viheti az osszes lusta pasit, nem kell egyik se.
2017. márc. 2. 13:31
 39/44 anonim ***** válasza:
78%

"Csak azért, mert a főzést, takarítást szeretem én megcsinálni, amiért szeretek főzni a takarítás meg megnyugtat... emiatt már szolgalelkű vagyok :) "

akkor örülj neki hogy te ezt élvezed. más meg nem élvezi. és akitől ezt mégis elvárják, ebbe a helyzetbe kényszerítik, az meg még van is olyan hülye, hogy megcsinálja, az szolgalelkű.

nem arra születtem hogy a barátomat szolgáljam. én is akarok pihenni, foglalkozni a saját dolgaimmal, nem más kényelméért felelni egyedül.

senki se mondta, hogy mindent a férfi csináljon. mi is közösen szoktuk. az ilyen feminista szövegek meg annyira hidegen hagynak mindenkit... az ilyen begyöpösödött, arrogáns férfiakat értelmes nő le se...

az tényleg vicces amúgy, aki írja hogy "jaaaj a mai nőknek alávaló a házimunka blabla", magának meg kikéri. :D

2017. márc. 2. 14:10
 40/44 anonim ***** válasza:
31%

"az tényleg vicces amúgy, aki írja hogy "jaaaj a mai nőknek alávaló a házimunka blabla", magának meg kikéri. :D"

Rettentően buta vagy... nem azt "kérte ki magának", hanem, hogy leszolgalelkűzték...az teljesen mást jelent és nem igazán hatotta meg, ahogy látom. (Mellesleg szépen reagáltál rá, nekem nem ment volna így...)

Nem kiszolgálja a férfit és behódol, hanem mert szereti csinálni (főzés+takarítás), ahogy én is.

Annyi eszed van neked is, amennyi látszik...

2017. márc. 2. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!