Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy takarítson?

Figyelt kérdés
1 éve költöztünk össze a barátnőmmel közös albérletbe. A gond az, hogy nem igazán szeret takarítani. Főzés után a mosatlan edények kb 2-3 napig ott állnak a konyhában, megágyazni egyáltalán nem szokott, a portalanítást meg jó ha 2 havonta megcsinálja. A mosott ruhákat a kanapén gyűjti, azzal a címszóval, hogy majd kivasalja, de eddig még nem igen volt példa rá. Nem akarom megbántani sem, mert szeretem. Műkörmösként dolgozik, de nem egész nap...29/F a barátnőm 24

2017. márc. 2. 10:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
28%

Egyáltalán nem... de a mai nők szerint ez az! Én is megkaptam már, hogy ez cselédség, szerintem meg szánalmas az a nő, aki mindent a férfire hagy.

Én, szívesen főzök a férjemre és takarítok, úgy érzem ez az én feladataim közé tartozik.

Az itthoni javítások, a kocsi/kert rendben tartása az övé.

Az egyéb teendők meg közösek.

Ha meg egy nő inkább elnézi a szemetet az szerintem igen is szánalmas és csak lustaságra vall, mindent a férfire fogni.

Ennyi. Kár ezen vitatkozni, mindenki mást lát helyesnek.

Kérdező!

ha zavar a rendetlenség csináld meg te, vagy keress értelmesebb nőt.

2017. márc. 2. 10:59
 22/44 anonim ***** válasza:
6%
Meg kell nevelni ha már a felmenőitől ennyire futotta. De legalább főzni szokott az is valami.
2017. márc. 2. 11:02
 23/44 anonim ***** válasza:
1%

Párosláb

Vizes zokni.

A receptet alkosd meg te magad. ;)

2017. márc. 2. 11:02
 24/44 anonim ***** válasza:
92%

Az itthoni javítások, a kocsi/kert rendben tartása az övé.

kocsi nélkül, panelben sok a feladat :D

2017. márc. 2. 11:03
 25/44 anonim ***** válasza:
91%
Miert, szerinted az a ferfi nem szanalmas aki mondjuk epp egyedul van otthon, felfedez valami rendetlenseget amit elozo nap mar nem pakoltak el faradtsag miatt, pl mosatlan edenyek, esetleg sok a szennyes, hasonlok, akkor o nem gaz, ha keptelen elinditani egy mosast es elmosogatni???😀 Szerintem szanalomkupac az a ferfi is, aki kenyelmesen elvan a koszban, ha nincs helyette megcsinalva valami. Az ilyen maradjon az anyjaval, felnotteknel nemtol fuggetlenul alap, hogy rendet tartanak maguk korul, nem bambulnak ki a fejukbol es csodalkoznak, hogy nem tunik el magatol😂😂
2017. márc. 2. 11:05
 26/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem el hogy itt a sok modernnek nevezett nőnek derogál h elvégezze a házimunkát.Ki mondta hogy a pasi trehány???Sztem meg a csaj egy lusta a körmeit féltő valaki.Majd a gyerekét se pelenkázza ha.lesz mert a kis kacsójának baja.lesz?Nőként írtam.Én ia dolgozom 8 órát és nem nézem a pasim nőnek.
2017. márc. 2. 11:08
 27/44 anonim ***** válasza:
83%
Az más ha kertes házban laknak, mert ott jobban elkülönültek a feladatok. Az én szüleim is így csinâlták mindig is, anyukám főz, takarít, nem kényszerből hanem szívesen csinálja, apukám pedig szerel, javít, végzi a nehezebb kerti munkâkat. Ezzel nincs is baj, de egy lakásban a tipikus férfi feladatok nagy része eltűnik, a női megmarad. De a fèrfi nem várhatja el, hogy akkor mindent a nő csináljon.
2017. márc. 2. 11:09
 28/44 anonim ***** válasza:
13%

Ha panelban laknánk (hál'istennek nem)... akkor is én csinálnám meg ezeket, mert ezeket én szeretném megcsinálni. Addig a férjem csinálhat, amit akar, vagy elmegy bevásárolni, amit meg utálok, de általában együtt szoktunk menni.

Nyilván, ha beteg vagyok vagy bármi egyéb baj van (eltört a lábam), megcsinálja ő a mosogatást, de úgy érzem jobban magam, ha ezeket én tehetem meg.

Mindenki másképpen gondolkodik vagy mást tart helyesnek.

Ha a Kérdező nem csinálja meg a nő helyett, ő baja... de az, hogy zavarja, hogy nem csinálja meg, ha a nőnek lenne rá ideje az szerintem, jogos.

2017. márc. 2. 11:12
 29/44 anonim ***** válasza:
75%

Igazi szolga lelek vagy kedves utolso Mindent a pasimert ! Jajj :)

Amugy meg kerdezo a baratnod nem takarito nonek koltozott hozzad , tegyel te rendet vagy csinaljatok meg ketten ...

2017. márc. 2. 11:22
 30/44 anonim ***** válasza:
25%

Csak azért, mert a főzést, takarítást szeretem én megcsinálni, amiért szeretek főzni a takarítás meg megnyugtat... emiatt már szolgalelkű vagyok :)

Köszi! Rettentő jó gondolkodásmód!

Ha ettől neked jobb, sértegess csak, nem veszem fel :)

2017. márc. 2. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!