Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy takarítson?
Egyáltalán nem... de a mai nők szerint ez az! Én is megkaptam már, hogy ez cselédség, szerintem meg szánalmas az a nő, aki mindent a férfire hagy.
Én, szívesen főzök a férjemre és takarítok, úgy érzem ez az én feladataim közé tartozik.
Az itthoni javítások, a kocsi/kert rendben tartása az övé.
Az egyéb teendők meg közösek.
Ha meg egy nő inkább elnézi a szemetet az szerintem igen is szánalmas és csak lustaságra vall, mindent a férfire fogni.
Ennyi. Kár ezen vitatkozni, mindenki mást lát helyesnek.
Kérdező!
ha zavar a rendetlenség csináld meg te, vagy keress értelmesebb nőt.
Párosláb
Vizes zokni.
A receptet alkosd meg te magad. ;)
Az itthoni javítások, a kocsi/kert rendben tartása az övé.
kocsi nélkül, panelben sok a feladat :D
Ha panelban laknánk (hál'istennek nem)... akkor is én csinálnám meg ezeket, mert ezeket én szeretném megcsinálni. Addig a férjem csinálhat, amit akar, vagy elmegy bevásárolni, amit meg utálok, de általában együtt szoktunk menni.
Nyilván, ha beteg vagyok vagy bármi egyéb baj van (eltört a lábam), megcsinálja ő a mosogatást, de úgy érzem jobban magam, ha ezeket én tehetem meg.
Mindenki másképpen gondolkodik vagy mást tart helyesnek.
Ha a Kérdező nem csinálja meg a nő helyett, ő baja... de az, hogy zavarja, hogy nem csinálja meg, ha a nőnek lenne rá ideje az szerintem, jogos.
Igazi szolga lelek vagy kedves utolso Mindent a pasimert ! Jajj :)
Amugy meg kerdezo a baratnod nem takarito nonek koltozott hozzad , tegyel te rendet vagy csinaljatok meg ketten ...
Csak azért, mert a főzést, takarítást szeretem én megcsinálni, amiért szeretek főzni a takarítás meg megnyugtat... emiatt már szolgalelkű vagyok :)
Köszi! Rettentő jó gondolkodásmód!
Ha ettől neked jobb, sértegess csak, nem veszem fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!