Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megutáltam a fétfiakat?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 5 évben sajnos mindenki csak átvert. Lehetek én okos, kedves, figyelmes, gondoskodó, igényes, mindenki csak két lábon járó mellnek néz, még az is, aki nem akar még szexelni sem. Senkit nem érdekel, hogy milyen ember, milyen nő vagyok, csak hogy megfoghassa a fenekem,és szexeljünk. Semmi tisztelet nincs bennük, már a beszédükről lerí. Annyit csalódtam már, hogy szép lassan meggyűlöltem őket, már haverkodni sem akarok velük, pedig mindig is sokkal több fiú barátom volt, mint lány, velük éreztem jól magam. A régi barátokkal persze semmi gond, de már ilyen téren sem tudok nyitni hímnemű felé. Mit tegyek?
2017. febr. 22. 21:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

hát figyelj ha nincs igényed párkapcsolatra, vagy férfi barátokra, akkor hagyd a francba őket...

de ha szeretnél párkapcsolatot és/vagy férfi barátokat, akkor próbálkoznod kell, DE minden próbálkozás új lehetőség, új tanulság :)

24F

2017. febr. 23. 07:14
 32/33 anonim ***** válasza:

Tanuljatok már meg sztereotípiák nélkül élni. Ha egy személy rosszat tesz veled, miért hagyod a bogarat a füledben, hogy a következő is biztos ezt meg ezt fogja tenni.

Azt is felfoghatnátok, hogy nem csak a férfiak ilyenek. A nők egy része, kapcsolatból ugrik át a másik kapcsolatba. Az milyen? Arra lehet vajon építeni, ha benned van hogy valaki 2 év után slussz passz elhagy. Van ilyen persze férfiakból is.

Ma már semmi sem biztos. Próbálkozni kell és esélyt adni magadnak és a megérzéseidnek (mindenkinek, aki nem érzi magát a toppon). Nyomatni kell az élet más területeit is, mert a kapcsolat csak egy nagy szelete az életnek. Lehet fél évig nem találkoztok magatoknak való emberrel, de ha igen, akkor ne előítéletek és félelmek vezessék már a kezetek.

Kérdező nyugodj szívvel állj le a pasizással egy kis időre. Érződik, hogy most magadban kell rendet rakni és nem mindenkit megutálni. Lehet, hogy jogos (biztos), mert mégiscsak belefutottál pár "élj a mának" emberrel, de majd belefutsz olyanba is aki a te ízlésednek lesz preferálható.

2017. febr. 23. 07:26
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem rosszból írom, kicsit sajnálom is a kérdezőt, de ha egy pasit utasítanak el a sok századik próbálkozás után le van szidva, hogy sosem szabad feladni, de ha egy nőt 8 bunkó pasi kihasznál (gondolom a normális pasikat le se szarod) akkor meg minek férfi disznó.

Tényleg nem rosszból, de nekem ez jött le a sztori alapján, de azért sok sikert.

2017. febr. 23. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!