Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megutáltam a fétfiakat?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 5 évben sajnos mindenki csak átvert. Lehetek én okos, kedves, figyelmes, gondoskodó, igényes, mindenki csak két lábon járó mellnek néz, még az is, aki nem akar még szexelni sem. Senkit nem érdekel, hogy milyen ember, milyen nő vagyok, csak hogy megfoghassa a fenekem,és szexeljünk. Semmi tisztelet nincs bennük, már a beszédükről lerí. Annyit csalódtam már, hogy szép lassan meggyűlöltem őket, már haverkodni sem akarok velük, pedig mindig is sokkal több fiú barátom volt, mint lány, velük éreztem jól magam. A régi barátokkal persze semmi gond, de már ilyen téren sem tudok nyitni hímnemű felé. Mit tegyek?
2017. febr. 22. 21:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a munkahelyeden ez van... Hol dolgozol? Én amikor szállodában dolgoztam akkor se mondtak semmi ilyet senkinek, pedig ott dolgoztak primitív emberek is.
2017. febr. 22. 22:16
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

tény h vannak ilyen emberek elég sok, akik csak a "húsra" trófeára hajtanak.

De ehhez te is hozzájárulsz :D Ha szolidabban öltözködnél akkor fel se tünne nekik a melled, vagyis nem lenne szembetűnő (saját tapasztalat)

2017. febr. 22. 22:18
 13/33 A kérdező kommentje:
Egesz telen garbos kialakitasu felsokben, ruhakban jarok. A kulturaban dolgozom, ennel tobbet nem akarok megosztani. Nem probaltam ki mindet, ebbol a 8,frrfibol harommal jutottunk el a csokig, szoval erre sem lehet fogni. Az pedig, hogy a belso ertekeimmel mi ujsag... magyarazhatnek itt hetet-havat, de nem ismertek, teljesen felesleges, meg hat irni barki barnit tud.
2017. febr. 22. 22:23
 14/33 A legrosszabb ***** válasza:
12%
Egyre jobban sajnállak. Ja, nem!
2017. febr. 22. 22:24
 15/33 A kérdező kommentje:
Engem ne sajnaljon senki, Isten orizz :) Tanacsokat vartam, nem velemenyezest.
2017. febr. 22. 22:29
 16/33 anonim ***** válasza:
29%
Adj kontaktot és elhívlak randizni. Erre azt válaszolnád hogy neten nem ismerkedsz. Ez nem probléma, de én nem is neten akarlak megismerni, azt csak mint eszközt használom a kapcsolatfelvételre. Személyes találka lenne és nem is tudom hogyan nézel ki szóval még csak az a vád sem érhet hogy a külsőd indított be. Aztán lehet éppen ez jön össze és 110 évesen egymás kezét fogva halunk meg. Ha pedig elválnak az útjaink legalább pár hasznos tanácsot tudunk egymásnak adni a további sikeres párkereséshez. Na?
2017. febr. 22. 22:34
 17/33 anonim ***** válasza:

Esetleg pár évvel idősebb, érettebb korosztály?

Megtudható, hogy mennyi idős vagy?

2017. febr. 22. 22:35
 18/33 anonim ***** válasza:

16-os. De csak azért haltok meg 110 évesen egymás kezét fogva, mert egyedül már egyikőtök sem tud talpon maradni kézfogás nélkül:)

Nem azt akarod kideríteni hogyan is néz ki a kérdező?

2017. febr. 22. 22:38
 19/33 anonim ***** válasza:
81%

Én sem szeretem a férfiakat, leszbikus hajlamaim nincsenek, marad az egyedüllét ami valljuk be elég keserves tud lenni.

Patriarchális társadalmakban a nők mindig is másodpolgárok lesznek, még ha folyamatos pozitív változás figyelhető meg, akkor is.

Nézd meg a gyakorit, nő nem írhat véleményt anélkül , hogy elő ne ugranának a bokorból gyűlölködő gyalázkodó férfikommentelők, esetleg néhány, cseppet sem szolidáló nőtárs.

2017. febr. 22. 22:41
 20/33 anonim ***** válasza:
#18. Nem. Most az jön hogy a kérdező valami mondvacsinált indokkal nemet mond. (Józan indokot nem is tud felhozni mert minden menekülőutat elvágtam a megfogalmazásommal) Aztán miután ez megtörtént én szembesítem a hibáival amiket szintén elutasít. Aztán megyünk mindketten a dolgunkra.
2017. febr. 22. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!