Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Zsófi nevű lány kérdése:

Van egy fiú, akiért oda voltam, de amikor észrevette, hirtelen nagyon közömbös lett velem. Most hogy kiderült, mekkora bunkó, megutáltam, de ő bámul órákon és felkeltette az érdeklődését a zárkózottságom. Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelt kérdés

2012. febr. 27. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
csak megijedt, nem rudta kezelni helyzetet...
2012. febr. 27. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem zavarba jött az érdeklödésedtöl,és nem tudta hogyan reagáljon,tudod mint az ovodában,ott sem mondja a kisfiú a kislánynak hogy tetszel-hanem oda megy és meg huzza a haját,köztudott hogy az oviban ez a tetszés jele.

Nem számított az érdeklödésedre,nem bunkó ő,csak veled szemben gátlásos lett. Segits neki.

Ha fel akarsz ülni egy szekérre,nem futni kell utána,hanem elé állni és fel kérezkedni rá.Kezdj beszélgetni vele,ha akkor is bunkónak tartod,akkor hagyd,de elöbb gyözödj meg róla.

2012. febr. 27. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
mert amit nem kaphatsz meg az kell csak igazán.
2012. febr. 27. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) lehet hogy még túl éretlen?
2012. febr. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!