Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megutáltam a fétfiakat?
22 eves vagyok.
Jo, randizzunk! Bar nyilvan megerted, hogy nem oszinte a lelkesedesem.
A legrosszabb meg a szánalom csúcsa.
Én személy szerint, le lehet pontozni, nem szeretem a nácikat. Nem megyek náci fórumokra anyázni, nem állok le velük veszekedni, egyszerűen ignorálom, amennyire lehet.
A legrosszabb meg itt keménykedik, hogy neki nem kell nő, de mindig odamegy beszólogatni. Nagyon nem érdeklik a nők. Ma láttam a lotyós kérdést. Megnyitottam? Nem. De a legrosszabb úgy érzi minden nőnek tudnia kell, hogy lenézi.
Komolyan, ha lehetne ignore-t nyomni, mint facebook-on, maga a mennyország lenne. Na megyek, ignorálom ezt is.
20:))) Na kíváncsi vagyok.
19:Miért kéne nekem szolidaritást vállalni bárkivel is, csak azért mert ő is nő???Jaaaj.Néha a legnagyobb ellenség egy nő tud lenni egy másik nőnek.Sajnos. Én írtam már véleményt, és nem ugrottak a nyakamhoz a férfiak, hogy elharapják. De ha igen az se baj, nem kell mindenben egyet érteni.És nem érzem magam másodpolgárnak, ha te igen, az a te problémád.
#22 Erre hirtelen nem is tudok mit mondani annyira biztos voltam a reakciódban.
Amúgy a leírásod alapján te egy - elnézést a kifejezésért - nagy mellű nagy seggű lány vagy, nem kövér de nagydarab. Az ideálod valószínű egy magas, testes de nem kövér fickó figyelemre méltó arcszőrzettel. Én bár magas vagyok de külsőre nem jönnék be neked annyira hogy a személyiségemmel megfogjalak, ugyanis a nihilista jellemvonásaim még azoknak az embereknek is megfekszi a gyomrát akik amúgy szeretnek. Szóval rendes vagyok és nem rabolom az idődet.
"Megutáltam a fétfiakat?"
Nehéz dolgunk lesz, nagyon nehéz... de majd csak kibírjuk valahogy nélküled.
Megutáltad a férfiakat? 10, 20 vagy akár 100 férfiben csalódtál és ezért elítélsz további pár milliárd férfit, akit semmit sem ártottak neked?
Tartózkodj többnyire olyan helyen, ahol úgy érzed a megfelelő férfiak vesznek körbe. Öltözködj úgy, hogy azok a férfiak közeledjenek hozzád, akiket szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!