Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megutáltam a fétfiakat?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 5 évben sajnos mindenki csak átvert. Lehetek én okos, kedves, figyelmes, gondoskodó, igényes, mindenki csak két lábon járó mellnek néz, még az is, aki nem akar még szexelni sem. Senkit nem érdekel, hogy milyen ember, milyen nő vagyok, csak hogy megfoghassa a fenekem,és szexeljünk. Semmi tisztelet nincs bennük, már a beszédükről lerí. Annyit csalódtam már, hogy szép lassan meggyűlöltem őket, már haverkodni sem akarok velük, pedig mindig is sokkal több fiú barátom volt, mint lány, velük éreztem jól magam. A régi barátokkal persze semmi gond, de már ilyen téren sem tudok nyitni hímnemű felé. Mit tegyek?
2017. febr. 22. 21:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy nem két lábon járó farkakkal kellene ismerkedned.
2017. febr. 22. 21:58
 2/33 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust. Komolyan!
2017. febr. 22. 22:00
 3/33 A kérdező kommentje:
Mintha bárkinek is a homlokára lenne írva. Nyilván ahogy kiderül, vége az ismerkedésnek, nem is volt ebben az 5 évben kapcsolatom. Egyébként sem csak ilyen téren van gond, hanem az is iszonyat bunkó dolog, hogy köszönök a folyosón egy férfi munkatársamnak, és az a válasz, hogy "de szép melled van". Vag mumkahelyi bulin azért nem írják fel a fogyasztásomat, mert abban reménykednek, hogy cserébe megmutatom a mellem. Milyen dolgok ezek, jesszusom?
2017. febr. 22. 22:02
 4/33 anonim ***** válasza:
33%
Látod, nem kellett volna kipróbálni mindent.
2017. febr. 22. 22:04
 5/33 A legrosszabb ***** válasza:
25%
Nagyon sajnállak. Ja, nem!
2017. febr. 22. 22:06
 6/33 anonim ***** válasza:
63%

Én is utálom őket. Mindegyik játsza a kivételt közben meg rosszabbak a másiknál.

Nem tudnak szeretni senkit,csak a puncit és ráfogják, hogy szerelmesek a nőbe. De meddig tart a "szerelmük"? Addig amíg újra " beleszeretnek" egy másik punc...akarom mondani nőbe.

2017. febr. 22. 22:10
 7/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem veszed észre a normális embereket, akkor ne csodálkozz, hogy csak fallosztartókat látsz mindenhol.
2017. febr. 22. 22:10
 8/33 anonim ***** válasza:
Ezért kell felkeresni azt az orvost! Valami előzménye ezeknek volt, lehet a helyedben nem csodálkoznék.
2017. febr. 22. 22:11
 9/33 anonim ***** válasza:
32%
Az ám a baj, hogy mindig azok a nők sajnáltatják magukat, akiknek semmi okuk rá. Jöjjetek össze beszélgetni egy tea mellett.
2017. febr. 22. 22:12
 10/33 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom, ha volna másban kitűnnöd, akkor mást is észrevennének rajtad.
2017. febr. 22. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!