Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek én is csalfa nő?
Párommal majdnem 2 éve vagyunk együtt, de kezdenek tönkremenni a dolgok. Hogy mást ne is említsek, a szexuális életünk egy csőd, csak 2 hetente képes lefeküdni velem. Többször is beszéltem a párommal erről a problémáról, de úgy tűnik falra hányt borsó.
Pár napja viszont pont felbukkant az egyik expasim és felajánlotta "szolgálatait". Eddig sosem csaltam meg senkit, de úgy érzem ebben a helyzetben meg kell lépnem. Szerintetek?
Az a prostituált,meg ribaxc aki az aki pénzért csinálja,de ők sem elítélendők..Ennyi erővel a félrelépő férfi is hímrinxó.Igaz??????
Ha nem egy kimondottan rendes és odaadó a pasid és még rossz is a félrelépés,akkor nem olyan gonosz dolog a félrelépés.Senkinek semmi köze hozzá.Senki nincs a helyedbe.A te dolgod.Nem kell a társadalommal megosztanod.Nem csaltam még meg senkit úgy,hogy aktus is volt,de én is csalfa vagyok.Ha benne van a véredbe,akkor ilyen leszel úgy is.Fogadd el magad.A társadalommal,meg ne foglalkozz!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!