Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom brutalitasa normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom brutalitasa normalis volt ebben a szituacioban, szerintetek ne feljek tole, felesleges ezen ragodnom?

Figyelt kérdés

Otthon voltam, a baratomnak a legjobb baratja is nalunk volt, aki reszeg volt, hangoskodott is. A baratom csak felugrott valamiert, mentek volna tovabb, haza akarta vinni a baratjat, mert nem volt maganal. De oda jott ez a srac es ram maszott. Gyorsan felpattantam a kanaperol es megloktem ot. Nem normalis a srac, rohogott rajtam, meg puszikat dobott nekem. Szoltam a baratomnak, hogy jojjon mar ki a wc-rol mert a haverja nem hagy beken. Abban a pillanatban a fiu odajott elem es megakart csokolni, magahoz rantott, szorongatott, mondtam neki eresszen mar el, meg mit csinal, sikerult belerugnom a hasaba. A srac megnyalta az arcomat. ( fuj meg mindig rosszul vagyok ettol ) kijott a baratom a mosdobol az meg neki rontott. Akkorat taszitott rajta, hogy neki vagodott a tvnek. Annak mar annyi, meg a falra rogzitett polcot is leverte a srac a fejevel vagy a hataval. A baratom neki ment elkezete utni vagni, de nagyon brutalis volt mar, a baratja nem is vedekezett, annyira beutotte a fejet meg a hatat is szerintem. Sikerult leallitanom a paromat, de nagyon megverte ezt a fiut. Lattam, hogy felsertette a baratom az oklet. Kirangatta a lakasbol, az egesz folyoso az o hangjatol zengett:(

Kb fel ora mulva hazajott :( Nagyon aggodott ertem, kerdezte, hogy nem bantott? Meg ilyesmi, magahoz olelt, bocsanatot kert.

A kerdesem csak annyi lenne, hogy szerintetek normalis, hogy a baratom igy reagalt? Olyan volt mintha nem lenne normalis, egy vadallat lett.

En feltem tole, megijesztett ezzel a viselkedesevel. Nem hiszem, hogy engem barmikor is bantana. De ez meglepett es nagyon felek ;( olyan agressziv volt. Orulok, hogy segitett nekem, de ez nem volt szerintetek tulzas.

Ti is igy reagaltatok volna?

2017. febr. 13. 09:33
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

50# teljesen megertem amit mondasz. Nincs gond, csak ugy csinaltal mintha en nem eppen azert irtam volna ki a kerdest, mert tul durva volt a baratom!!!

Tenyleg hagyjuk, elfogadom mindenki velemenyet es pont!! (:

2017. febr. 14. 12:53
 52/54 anonim ***** válasza:
23%
Ezt így nem lehet megítélni. Tudni kellene, hogy konkrétan milyen viszonyotok. Egy szerelmes férfiban felforrnak az indulatok, ha a szerelme sikolyát hallja, ez teljesen természetes. De egy kéthetes ágybetétért normális ember nem áll le verekedni.
2017. febr. 14. 13:02
 53/54 A kérdező kommentje:
Januarban lett 2 eve, hogy egyutt vagyunk. Es meg mindig szerelmes vagyok a baratomba, szerintem o is belem. Legalabbis nagyon elvalaszthatatlanok vagyunk es szeretjuk egymast.
2017. febr. 14. 13:09
 54/54 anonim ***** válasza:
Normális
2019. jún. 24. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!