Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom brutalitasa normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom brutalitasa normalis volt ebben a szituacioban, szerintetek ne feljek tole, felesleges ezen ragodnom?

Figyelt kérdés

Otthon voltam, a baratomnak a legjobb baratja is nalunk volt, aki reszeg volt, hangoskodott is. A baratom csak felugrott valamiert, mentek volna tovabb, haza akarta vinni a baratjat, mert nem volt maganal. De oda jott ez a srac es ram maszott. Gyorsan felpattantam a kanaperol es megloktem ot. Nem normalis a srac, rohogott rajtam, meg puszikat dobott nekem. Szoltam a baratomnak, hogy jojjon mar ki a wc-rol mert a haverja nem hagy beken. Abban a pillanatban a fiu odajott elem es megakart csokolni, magahoz rantott, szorongatott, mondtam neki eresszen mar el, meg mit csinal, sikerult belerugnom a hasaba. A srac megnyalta az arcomat. ( fuj meg mindig rosszul vagyok ettol ) kijott a baratom a mosdobol az meg neki rontott. Akkorat taszitott rajta, hogy neki vagodott a tvnek. Annak mar annyi, meg a falra rogzitett polcot is leverte a srac a fejevel vagy a hataval. A baratom neki ment elkezete utni vagni, de nagyon brutalis volt mar, a baratja nem is vedekezett, annyira beutotte a fejet meg a hatat is szerintem. Sikerult leallitanom a paromat, de nagyon megverte ezt a fiut. Lattam, hogy felsertette a baratom az oklet. Kirangatta a lakasbol, az egesz folyoso az o hangjatol zengett:(

Kb fel ora mulva hazajott :( Nagyon aggodott ertem, kerdezte, hogy nem bantott? Meg ilyesmi, magahoz olelt, bocsanatot kert.

A kerdesem csak annyi lenne, hogy szerintetek normalis, hogy a baratom igy reagalt? Olyan volt mintha nem lenne normalis, egy vadallat lett.

En feltem tole, megijesztett ezzel a viselkedesevel. Nem hiszem, hogy engem barmikor is bantana. De ez meglepett es nagyon felek ;( olyan agressziv volt. Orulok, hogy segitett nekem, de ez nem volt szerintetek tulzas.

Ti is igy reagaltatok volna?

2017. febr. 13. 09:33
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
14%

A barátod jól tette. Lehet, hogy durvának tűnt, de az ilyenekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Örülj, hogy kiáll melletted.

Én a helyedben még fel is jelenteném a srácot nemi erőszak kísérletéért.

2017. febr. 13. 12:24
 42/54 anonim ***** válasza:
69%
Azért ezt a feljelentés dolgot ne erőltessétek, egyelőre egy összevert ember van, aki akár tehetne is feljelentés, mert mondjuk vetet látleletet - ha amúgy nincs még kórházban... a többi meg szóbeszéd.
2017. febr. 13. 13:42
 43/54 A kérdező kommentje:

Nem akarunk feljelentest, a masik, hogy a baratom sem uszna meg szarazon.

Mar minden rendben lesz:)

2017. febr. 13. 14:20
 44/54 anonim ***** válasza:
19%
A barátod megúszná szárazon, de ez már csak bosszú lenne. A haversrác hibázott és szembesült a következményekkel, nagyobb baj sem lett. Igazság lett szolgáltatva :)
2017. febr. 13. 18:19
 45/54 anonim válasza:
15%
A barátod egy vadbarom, meg a haverja is az volt, de azért ha tényleg barátok, akkor nem kellett volna az egyiknek szétvernie a másikat. A barátod túl féltékeny, te meg túl kényes vagy kérdező.
2017. febr. 13. 19:59
 46/54 omba ***** válasza:
23%

#43 igazán "nagyvonalúak " vagytok, hogy nem akartok feljelentés, jogi értelemben egy db könnyű, súlyos, vagy esetleg halált okozó testi sértés lehetne a téma.

A többi meg egy jogban nem értelmezhető ökörsége egy tök részeg embernek.

2017. febr. 14. 09:33
 47/54 anonim ***** válasza:

"A többi meg egy jogban nem értelmezhető ökörsége egy tök részeg embernek."

A szexuális zaklatás nem értelmezhető?

2017. febr. 14. 10:32
 48/54 A kérdező kommentje:
Oke, szerintem tobbszor is leirtam, hogy vetkes volt a baratom Is!! Mindenki hibas volt, a baratom is a baratja is en is.
2017. febr. 14. 10:35
 49/54 omba ***** válasza:
25%

A szexuális zaklatás egyetlen bizonyítéka a kérdező szava volna, az meg egy rendőrségi eljárásban sem túl erős tényező, bíróságon meg kb. semmi.

A jog meg, Kérdező nem a "hibás" foglalkozik, hanem a törött orrokkal, meg hasonlókkal.

Az meg nem bemondás alapú dolog.

Az én világom szerint nagy paraszt a barátod, de a legjobb "barátja" is.... fix, hogy nem élünk messzebb egymástól pár 100, de akár pár 10000 km-re, de szerencsére két külön világ.

2017. febr. 14. 11:49
 50/54 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy baj hogy besz.rtál. Ha ilyen könnyen hajigálja azt a barátot a barátod, akkor hajítsa ki a lakásból és kész. Nem kell tv-ket meg más arcát összetörni. :D de valóban meg lehet próbálni neki is szép szóval hatni előszőr, elvégre ez a normális. A rendőr is felszólít, nem lelő, megver egyből. :D de nyugodtan szavazz le megint, mert nem értek egyet az ilyen bunkó ősember viselkedéssel.
2017. febr. 14. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!