Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom brutalitasa normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom brutalitasa normalis volt ebben a szituacioban, szerintetek ne feljek tole, felesleges ezen ragodnom?

Figyelt kérdés

Otthon voltam, a baratomnak a legjobb baratja is nalunk volt, aki reszeg volt, hangoskodott is. A baratom csak felugrott valamiert, mentek volna tovabb, haza akarta vinni a baratjat, mert nem volt maganal. De oda jott ez a srac es ram maszott. Gyorsan felpattantam a kanaperol es megloktem ot. Nem normalis a srac, rohogott rajtam, meg puszikat dobott nekem. Szoltam a baratomnak, hogy jojjon mar ki a wc-rol mert a haverja nem hagy beken. Abban a pillanatban a fiu odajott elem es megakart csokolni, magahoz rantott, szorongatott, mondtam neki eresszen mar el, meg mit csinal, sikerult belerugnom a hasaba. A srac megnyalta az arcomat. ( fuj meg mindig rosszul vagyok ettol ) kijott a baratom a mosdobol az meg neki rontott. Akkorat taszitott rajta, hogy neki vagodott a tvnek. Annak mar annyi, meg a falra rogzitett polcot is leverte a srac a fejevel vagy a hataval. A baratom neki ment elkezete utni vagni, de nagyon brutalis volt mar, a baratja nem is vedekezett, annyira beutotte a fejet meg a hatat is szerintem. Sikerult leallitanom a paromat, de nagyon megverte ezt a fiut. Lattam, hogy felsertette a baratom az oklet. Kirangatta a lakasbol, az egesz folyoso az o hangjatol zengett:(

Kb fel ora mulva hazajott :( Nagyon aggodott ertem, kerdezte, hogy nem bantott? Meg ilyesmi, magahoz olelt, bocsanatot kert.

A kerdesem csak annyi lenne, hogy szerintetek normalis, hogy a baratom igy reagalt? Olyan volt mintha nem lenne normalis, egy vadallat lett.

En feltem tole, megijesztett ezzel a viselkedesevel. Nem hiszem, hogy engem barmikor is bantana. De ez meglepett es nagyon felek ;( olyan agressziv volt. Orulok, hogy segitett nekem, de ez nem volt szerintetek tulzas.

Ti is igy reagaltatok volna?

2017. febr. 13. 09:33
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Utolso :o baratom pont ugyan ezzel jott. Azt mondta, hogy csaladtag vagyok es ezt raadasul a sajat lakasunkban tortent a tamadas. Azt mondta mar onmagaban ezert kiborult es nagyon haragszik a baratjara, azt mondja nem erdekli, hogy se*g reszeg volt.
2017. febr. 13. 10:48
 12/54 A kérdező kommentje:
Utolso 8* kozben irtak..bocsi:)
2017. febr. 13. 10:48
 13/54 anonim ***** válasza:
29%
Pont akkor küldtem el, amikor írtad, hogy kibékültek. Így legyen ötösöm a lottón. :D Tényleg ne izgulj, nem fog téged bántani.
2017. febr. 13. 10:49
 14/54 anonim ***** válasza:
52%

Mondom, ha ez van, ráadásul a saját otthonotokban, akkor ez a normális reakció. Ha pl rabló lett volna és úgy mellékesen meg akart volna erőszakolgatni, akkor is "ejnye-bejnye buksisimi hagyd el a lakásom kérlek" lett volna a megfelelő ? Nem hiszem. Szerintem örülj neki, hogy van aki minden áron megvéd.

30/f

2017. febr. 13. 10:52
 15/54 A kérdező kommentje:

Igen, kibekultek, mar x eve baratok. De ha jozan lett volna, akkor azt mondta nem lett volna pardon.

Sokszor veszekedtunk mar a baratommal, de mindig higgadtan tudta kezelni a ezeket a dolgokat es velem turelmes mindig, amikor osszekaptunk valamin akkor sem ordibal velem es nem bantott fizikailag, csak banto tud olyankor lenni.

Hat nem gondoltam volna, hogy ilyen vedelmezo tud lenni. Jolesik, jo ezt tudni, de azert megijedtem.

2017. febr. 13. 10:53
 16/54 anonim ***** válasza:
44%
Ja vettem én is. Szerintem se félj tőle és nyugodj meg. :) 8as voltam
2017. febr. 13. 10:54
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Normális maga a tény, hogy nekiment, csak onnantól nagyon helytelen sztem, hogy még akkor is ütötte, amikor nem védekezett mert már fájdalmai voltak. Én azon a ponton hagytam volna abba, főleg, hogy beverte a fejét. Nem játék az ilyesmi, ráasásul veszélyes és nem sportszerű és tisztességes.
2017. febr. 13. 11:03
 18/54 anonim ***** válasza:
35%
A te ijedtséged is teljesen normális, ez egy ilyen helyzet. :)
2017. febr. 13. 11:06
 19/54 anonim ***** válasza:
23%
Utcán lehet ez lett volna a helyes, de az ember az otthonában ilyet nem néz és nem is kell, hogy nézzen. Minden joga és erkölcsi alapja megvolt hozzá.
2017. febr. 13. 11:07
 20/54 A kérdező kommentje:
Igen, ez igy van. Nem tudom meddig ment volna el..de a baratom szerintem azert is hagyta abba, mert latta, hogy tole jobban megijedtem mint a baratjatol. Ami tenyleg igy volt, eloszor amikor neki rontott azthittem engem is bantani fog. Mondtam neki ezt, nagyon sajnalja, megnyugtatott, hogy nem bantana engem, csinaljak barmit is, nem emelne ram kezet. A baratjanak a fejen allitolag van egy kis seb, vagy nem tudom. Elment a parom vele a korhazba. Megnezni, hogy nincs e nagyobb baj, mert verzett neki. :(( Sajnalom a tortenteket. Meg mindig ezen ragodok.
2017. febr. 13. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!