Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem durva, hogy párom azzal szórakozik, hogy elém fingik, aztán keresztülsétáltat rajta?
Figyelt kérdés
Szóval ez általában úgy van, hogy ő tesz - vesz valahol a házban, fingik egyet, kijön onnan, aztán megkére engem, hogy menjek be, és hozzak ki valamit, vagy csináljak meg valamit odabent. Ez persze azzal jár, hogy belesétálok a fingba. Sokszor nem is hallom, csak érzem, mert ha hallom, nem megyek be. Már kértem, hogy ezt ne csinálja, de letagadta. Szerintetek mit kéne vele csinálni?2017. febr. 11. 16:44
11/20 anonim válasza:
Elég paraszt természetre vall ez a viselkedés.
12/20 anonim válasza:
Nem tisztel téged és teljesen hülyét csinál belőled
14/20 anonim válasza:
Ha csak ebben az egyben ilyen bunko paraszt akkor talán meg lehet vele beszélni. Ha másban is akkor szerintem reménytelen.
15/20 anonim válasza:
Én belefinganék a képébe mikor az ágyban fekszik.
Viccet félretéve teljesen egyértelmű, hogy nem tisztel téged és úgy viselkedik mint egy kisgyerek.
16/20 anonim válasza:
Az a durva, hogy még vele vagy ezek után. Téged minősít, hogy ilyen pasival vagy, és ezt hagyod neki.
18/20 anonim válasza:
Ha jobban utánajárunk a dolgoknak, akkor ez egy régi dakota szokás. Akkor alakult ki, amikor két törsz nem tudta eldőnteni egy elkóborlt indiánról, hogy hova tartozik, mert nem értették meg egymást. Ha bélgázzal jelölik meg az egyéneket (akkoriban a törzsfőnök feladata volt), akkor rögtön megkülönböztethetőek az egyének.
Javaslom nézz utána, hogy a párodnak nincsenek-e dakota felmenői, mert ez is állhat a dolgok mögött.
19/20 anonim válasza:
Te se lehetsz különb, ha ilyennel vagy együtt. szerintem megérdemlitek egymást.
20/20 anonim válasza:
te is fingj egyszer az arcába egy jó recsegőset. megnézném, az ábrázatát!
amúgy gyerekes nagyon.
we can do it grrrrls!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!