Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon érzékeny a méretére. Hogyan értessem végre meg vele, hogy nekem jó így ahogy van? 20/L
Már fél éve együtt vagyunk a jelenlegi és remélem végleges párommal, aki nekem minden szempontból tökéletes pasi nem is értettem, hogy lehet egyáltalán szingli vagy miért olyan amilyen. Tényleg nagyon nagyon jóképű, szép kreol bőrű kék szem, izmos és nagyon okos is jó humora van kedves mindenkivel egyszerűen nem lehet nem szeretni. Viszont ő nagyon nincs megelégedve az intim méretével, már az elő együttlétünkkor is láttam rajta, hogy picit zavarja de miután egyből a tudatára adtam hogy nekem tetszik (elég látványosan) így nem volt probléma. Nekem nem is kéne nagyobb nekem tökéletesen megfelelő az övé, én szeretem is hogy ekkora neki, néha legszívesebben mondanám neki, hogy olyan kis aranyos :)) De ezt eszembe sincs nyugi nem őrültem meg, hogy ilyet mondjak.
De néha még mindig észreveszem, hogy nem szereti magát emiatt és annyira zavar. Már volt egy pár őszinte beszélgetésünk ahol elmondta Ő ezeket nekem és tök jól letisztáztuk azthittem, de ha rossz kedve van néha még szexelni sincs kedve emiatt :(
Ez nem egy nagyon nagy mindennapi probléma ami tönkreteszi az életünket mert nem erről van szó. Csak egyszerűen néha olyan rossz, ha látom ezt rajta. Tudom, hogy ez a férfiaknak milyen érzékeny pont, engem is tök zavar, hogy például pici a mellem eleinte takargattam is de aztán folyton elvette a kezeimet és mondta, hogy tökéletes vagyok. Én is ezt mondtam neki de ő mégsem oldódott még fel teljesen 6 hónap alatt :/ Várjak még vele vagy próbáljam meg szóra bírni? Lehet hogy régen cikizték emiatt vagy valaki nagyon megbántotta, de nem mondja el. Szeretném ha teljesen megbízna bennem mert én nagyon szeretem Őt. Mit csináljak, ti mit tennétek a helyemben?
Bunkó válaszokat nem kérek, köszi szépen.
Jézusom, az tök jó méret... :)
De én elbeszélgetnék a fejével, hogy ha komplexusa van, menjen pszichológushoz, ha viszont így akar figyelmet szerezni, akkor álljon le vele, mert dedó egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!