Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom beképzelt? Pl mondott olyat, ha szakítanánk, ő biztos több csajnak bejönne, mint én pasinak.
vagy: állandóan érezteti velem, ,hogy nem én vagyok a tökéletes nő külsőre (viszont nem engedi, hogy sminkeljek, vagy miniszoknyában legyek)
és ha hanyagolom, ,direkt ő is hanyagol, hogy én fussak utána, és csak akkor "hajol le hozzám" ha már nem bírom és szakítani akarok.
Most elég konkrétan megmondom a véleményemet: gyenge vagy és h*lye. Százszor elmondták már itt, hogy dobd ki, de csak a kifogások vannak. De ha ez kell neked, akkor szenvedj, csak így többet kínlódsz eredmény nélkül, mintha összeszednéd magad...
YF-23
Ugyanmár. Dobd már ki ezt az idiótát, úgy kezel téged mint egy rongyot, és ezt te is tudod.
Ő téged nem szeret. Majd dob téged, ha talál egy jobb csajt, mert "minden nőnél van jobb nő".
Menj át, szakits, gyere haza, miniszoknyát fel, és uccccu a városba flörtölgetni, elismerő pillantásokban fürdeni! Ha ezt nem teszed meg, esküszöm, hogy elmegyek hozzád és megpofozlak, mert nem lehetsz olyan hülye, hogy ezt tovább tűrd.
nem akarok gyenge jellem lenni, ezért direkte társkeresőzök
mivel időközben kiderült, levelezget egy csajjal, aki amúgy baráti kapcs(mert ronda a csaj)viszont, nekem azt mondta a barátom, hogy már nem leveleznek! erre hétvégén látok egy levelet a csajtól januárit
a párom meg valahogy nem emléxik! hogy visszaírt e neki...
szóval simán levelezgetnek(csak törölve van a többi).
mondtam a páromnak, mert még ő van rajtam kiakadva, hogy én hisztizek, hogy ha nem hazudgálna, nem hisztiznék
most ott tartunk, hogy megint neki áll feljebb és még én kérjek bocsánatot.
ja és majd olvasom a csernus könyvet
kösyi a tippet
és ok :)
felveszem a miniszoknyát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!