Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne ha szakítanánk hiába szeretjük egymást?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy eddig minden rendben volt...de az utóbbi időben kezd ellaposodni a kapcsolat...és kezdenek halványulni az érzéseink.Nem tudjuk hogy mi lenne a legjobb hogy szakítsunk vagy együtt maradjunk?
Persze ezt az egészet biztosan befolyásolja a távolság is, mert messze lakulnk egymástol, de hetente 2-3 napot egyőtt tudunk lenni, de akkor viszont éjjel nappal...ut meg napokig semmi. Vkinek van tapasztalata vagy valami tanácsa?:/
2011. jún. 15. 13:55
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi idősek lehettek, de próbáljátok meg fellendíteni a kapcsolatotok. Járjatok el mondjuk kempingezni(egy jó sátorozás kettesben mindennél jobb), horgászni, bulizni, fesztiválra...stb. Vagy ha megtehetitek próbáljátok ki, milyen együtt élni. Költözzetek össze, ott úgyis kibújik a szög a zsákból!
2/2 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is, sokszor nem tudom mi lenne helyesebb, nehéz a távolságot legyűrni. De tapasztalatból mondom, a közös élmények, tapasztalatok nagyon sokat tudnak lendíteni egy kapcsolaton.Ha tehetitek utazzatok el 1-2napra kettesben, akár télen is, próbáljatok ki új dolgokat együtt, kerülve a megszokottakat (akár pl.a szex, főzés-sütés, hobbik terén)és meglátod újra beleszeretsz! Kitartást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!