Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavar az ilyen, hogyha a parom azt mondja hogy o nagyon jo apa lesz, de meg csak egyszer jatszott egy kisgyerekkel?
En nyaron vigyaztam 3 fiutesora, es megsem mondom hogy jo anya leszek, meg nem dicsekszem ilyenekkel, o meg meg gyereket sem fogott a kezeben de maris azt hiszi hogy o lesz a legtokeletesebb apa, meg hogy o nagyon sokat fog jatszani a gyerekkel.
Szerintem azert is idegesit mert en nem szeretem az ures szavakat, lehet hogy nem volt lehetosege vagy kedve gyerekre vigyazni vagy babazni, de akkor miert mond egybol ilyeneket? Mit kene ra mondanom?
Nem gyakorirol ismertem meg.
Nem vedeni akarom de egyebkent jo szandeku, csak sokszor elnyom anelkul hogy eszrevenné. Na mindegy, meg agyalgatok ezen. :)
Koszonom a valaszokat :) 👍
Alapvetoen egy no addig van egyutt egy ferfival amig azt (akar tudat alatt) apa es ferj jeloltnek tudja tekinteni. Rendszerint ha belegondolok akkor szakitottam mar parommal ha semmit nem akartam mar tole (tehat se hazassagot se gyereket). Ezen erdemes elfilozni...
Amugy egy korabbi hozzaszoloval ertek egyet nem tudja meg bizonyitani es nem is kell neki meg. Lehet abbol szuri le hogy eltudott lenni egy gyerekkel, pozitiv elmegye szarmazott ebbol, de miert nem kerdezed meg ot? En vagyok annyira kivancsi hogy ilyenkor megkerdezem mibol gondolja vagy mibol erzi ezt? Es akkor lehet kifejti neked hogy mert pl. Jol erezte magat azzal a kissraccal. Meg mindig jobb ez az eset, azt mondom mintha azt szajkozna o soha nem akar gyereket... legalabb elkepzeli meg ha feluletesen is magat, apanak. ;) nezd a jo oldalat :D
Nen hinnem hogy annyira sokat kepzelnek magamrol, csak féltem a jovom talan.
Viszont az egyik hozzaszolonak megrenditett a valasza. Ha lanyunk lesz?? O meg hatarozottan fiut akar mert hogy a fiu az apjaval van el a lany meg az anyjaval, szoval fiu mindenkepp legyen, aztan johet lany is... Amugy meg rendes pasi, igazabol eretlen szerintem. Attol függetlenul szeretem, csak ebbol adodoan vannak hulyesegei ahogy mindenkinek.
Olyat kell valasztani akinek hulyeseget elviseljuk es elfogadjuk hosszutavon is.
Egy ideig elfogadom, hogy igy gondolkodik es ahogy az utolso mondta, megprobalom jo oldalrol nezni, de ha tulmegy egy hataron akkor nem kellene felnem nemet mondani.
Koszonom! 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!