Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavar az ilyen, hogyha a parom azt mondja hogy o nagyon jo apa lesz, de meg csak egyszer jatszott egy kisgyerekkel?
En nyaron vigyaztam 3 fiutesora, es megsem mondom hogy jo anya leszek, meg nem dicsekszem ilyenekkel, o meg meg gyereket sem fogott a kezeben de maris azt hiszi hogy o lesz a legtokeletesebb apa, meg hogy o nagyon sokat fog jatszani a gyerekkel.
Szerintem azert is idegesit mert en nem szeretem az ures szavakat, lehet hogy nem volt lehetosege vagy kedve gyerekre vigyazni vagy babazni, de akkor miert mond egybol ilyeneket? Mit kene ra mondanom?
Ezt hogy erted? Hogy igy mondja el az o elvarasait? Hoy o neki csak jatszani kell vele es maris a legjobb apa lesz?
Nagyon idegesít, mar a gondolat is, lehet hogy egy gyerek szemebe ettol jo apa de mindig a feminizmusaal jon, hogy a nok akartak maguknak a munkat meg ilyenek, akkor en is elvarhatnam a kozos gyereknevelest, takaritast..
Es miert gondolod igy, masodik?
Nem vagyok tulkoros, 20 eves vagyok.
Azért zavar, mert nincs mögötte tartalom, egyelőre ezek csak üres szavak. Mondjuk ennyi idősen (gondolom ő is 20 körüli) nem olyan nagy gond ez, mmint lehetősége se nagyon van "bizonyítani", és sztem még nincs is rá szükség. :) Ha megint a semmire dicsekszik, hogy ő milyen jó apa lesz, szimplán megkérdezném, hogy miből gondolja.
U.i.: engem jobban aggasztana, hogy láthatóan gőze sincs a feminizmusról, de azért osztja róla az észt...
Bocs, de véletlenül nem itt a gyakorin ismerted meg? :D
Egyébként meg én erősen gondolkodnék, hogy ilyen felfogású pasival akarok-e bármi komolyat. Nem hogy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!