Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál a párodnak könyvet ajánlani? (: Nem volt még vita belőle? Mennyire zavar, ha nem feltétlenül egyezik az izlésetek?
Szoktam ajánlani, még nem volt belőle vita. Az ízlésünk elég sok ponton egyezik, szóval ez nem zavar, az zavar, hogy az ajánlásaimat sorra figyelmen kívül hagyja és nem olvas semmit- úgy általában sem, pedig azért vannak könyveink. Egyet elkezdett, de annak ellenére sem fejezte be, hogy egyébként tetszett neki (és tök rövid is volt, ne már).
Vita meg eddig csak abból volt, hogy kritizálta nekem a Gyűrűk Ura filmeket (azt állítja, nem szereti, de szerintem téved), majd amikor mondom, hogy de a könyvekben azért van még némi plusz, ami talán segítene megérteni bizonyos pontokat, akkor csak húzza az orrát, és csakazértse olvassa el. Oké, hogy nincs ideje, de hát ez már lassan klasszikus.
Előfordult már, néha bejött, néha nem - de vita nem lett belőle, miért is?
Ha annyira eltérne az ízlésünk, hogy se közös könyv se zene, se öltözködés, se semmi, akkor meg nem is kerültünk volna össze.
Mi mindketten szeretünk olvasni, van pár író, akinek a műveit mindketten szeretjük. A kedvencem az ő kedvence is, bár az újabb regényit ő nem szereti, csak a régebbieket. Nekem az újak is tetszenek.
Nem szokott belőle gond lenni, ha nem tetszik neki, elfogadom a véleményét, nem szoktam semmit erőltetni, és nem zavar. Legutóbb 3 könyvet olvasott el 2 nap alatt, mindegyiket én vettem, persze bármit elolvashat, közösek, de konkrétan én vagyok az aki gyűjti a könyveket, és olvasom is őket folyamatosan. A nappali tele van, több száz kötet van már itthon a polcokon, és a gépen is. Nem tervezem abbahagyni a beszerzéseket:) Imádok olvasni. A férjem mostanában inkább mangákat olvas, de könyveket is szokott, csak picit ritkábban mint én.
Én, ha befejezek egy könyvet, legkésőbb másnap elkezdek egy másikat, és ez így megy egész évben. Én erre költök szívesen, és elég sokat. A könyvmolyok már csak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!