Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbiak alapján a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak alapján a párom tárkeresőzik mellettem szerintetek?

Figyelt kérdés

amikor csak úgy azt mondtam a páromnak, láttam regiztél társkeresőn, és örültem volna, ha nem kell szólnom, és magattól kiregisztrálsz, akkor a reakciója: kipirult arc, ijedelem, ledöbbenés, de csak arról faggatott, milyen felhasználói nevet láttam.

erre mondtam, h csak vicceltem, de most már tényleg gondolkozom rajta

mert amúgy volt rá példa, lebukott, és kiregizett, de most megint kezdené újra?

akkor minek van velem?

2010. máj. 7. 09:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

így társkeresőzés közben megvilágosodtam.

márha érdekel vkit..

szóval abban sem nagyon lehet bízni, aki fent van, mert lehet alkalmira fut, de nekem benyögi, hogy komolyat keres...

de nem egy egyszerű ez az egész

2010. máj. 7. 16:34
 22/22 anonim válasza:
szerintem semmit nem érnek ezek a társkeresők, aki társkeresőre regisztrál vagy nagyon kétségbe van esve, vagy alkalmira megy
2010. máj. 7. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!