Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak alapján a párom tárkeresőzik mellettem szerintetek?
amikor csak úgy azt mondtam a páromnak, láttam regiztél társkeresőn, és örültem volna, ha nem kell szólnom, és magattól kiregisztrálsz, akkor a reakciója: kipirult arc, ijedelem, ledöbbenés, de csak arról faggatott, milyen felhasználói nevet láttam.
erre mondtam, h csak vicceltem, de most már tényleg gondolkozom rajta
mert amúgy volt rá példa, lebukott, és kiregizett, de most megint kezdené újra?
akkor minek van velem?

Erre Ő tudja a választ.
Most mit vársz kezdjem el köpködni a párod vagy biztassalak arra hogy tedd ezt vagy azt?

nem tudom milyen oldalon van, milyen néven
csak direkt bekérdeztem nála és meglepett a reakciója
nem is tudnám ellenőrizni, a gépéből direkt mindent töröl (nincsenek előzmények, stb)
ja és az is érdekes, hogy hanyagol

írtam neki sms-t, hogy én melletted nem társkeresőznék
erre most válaszolt

Egyet értek 10:16al! Jó ötlet, nézd meg a gépen az előzményeket, hogy milyen oldalt nézett, ott lehet hogy a neve is ott lesz és te is regelj be.. és írj neki úgy mintha egy idegen csaj lennél
Am azt nem értem hogy miért mondtad h csak vicceltél.. Az már szörnyen felháborító hogy olyat kérdez h láttad e a nevét.. Nyilvánvaló hogy miben sántikál. Ha az én párom társkeresőre regelne simán ott hagynám. Mi az hogy van társa de mégis társat keres? Monogám vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!