Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbiak alapján a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak alapján a párom tárkeresőzik mellettem szerintetek?

Figyelt kérdés

amikor csak úgy azt mondtam a páromnak, láttam regiztél társkeresőn, és örültem volna, ha nem kell szólnom, és magattól kiregisztrálsz, akkor a reakciója: kipirult arc, ijedelem, ledöbbenés, de csak arról faggatott, milyen felhasználói nevet láttam.

erre mondtam, h csak vicceltem, de most már tényleg gondolkozom rajta

mert amúgy volt rá példa, lebukott, és kiregizett, de most megint kezdené újra?

akkor minek van velem?

2010. máj. 7. 09:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Erre Ő tudja a választ.

Most mit vársz kezdjem el köpködni a párod vagy biztassalak arra hogy tedd ezt vagy azt?

2010. máj. 7. 09:54
 2/22 A kérdező kommentje:
hogy te mit gondolnál, ha ilyen reakciója lenne a párodnak?
2010. máj. 7. 09:57
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg azt, hogy beregizel kamu néven, kamu képekkel, keresd meg és írjál rá, kérdezd meg van-e párja, meg ilyesmi. Sőt, beszélj meg vele találkozót, a többit már gondolom sejted... Ha ez megtörténik, akkor hagyd ott a francba.
2010. máj. 7. 10:16
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
:S Ezt beszéld meg vele! Nem biztos, hogy rosszban jár, de elég fura, h vagy neki Te és közben ilyen oldalakra regisztrál.
2010. máj. 7. 10:17
 5/22 anonim ***** válasza:
50%
Oké, nem szóltam! Amit az előttem szóló írt, azt tedd meg! Regisztrálj kamusan és kiderül, hogy mi van?
2010. máj. 7. 10:19
 6/22 A kérdező kommentje:

nem tudom milyen oldalon van, milyen néven

csak direkt bekérdeztem nála és meglepett a reakciója

nem is tudnám ellenőrizni, a gépéből direkt mindent töröl (nincsenek előzmények, stb)

ja és az is érdekes, hogy hanyagol

2010. máj. 7. 10:27
 7/22 anonim ***** válasza:
Regelj te is... És ha nem találjátok meg egymást, akkor úgyis mindegy :)
2010. máj. 7. 10:28
 8/22 A kérdező kommentje:

írtam neki sms-t, hogy én melletted nem társkeresőznék

erre most válaszolt

2010. máj. 7. 10:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek 10:16al! Jó ötlet, nézd meg a gépen az előzményeket, hogy milyen oldalt nézett, ott lehet hogy a neve is ott lesz és te is regelj be.. és írj neki úgy mintha egy idegen csaj lennél

Am azt nem értem hogy miért mondtad h csak vicceltél.. Az már szörnyen felháborító hogy olyat kérdez h láttad e a nevét.. Nyilvánvaló hogy miben sántikál. Ha az én párom társkeresőre regelne simán ott hagynám. Mi az hogy van társa de mégis társat keres? Monogám vagyok.

2010. máj. 7. 10:31
 10/22 anonim ***** válasza:
nah és mit írt?
2010. máj. 7. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!