Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbiak alapján a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak alapján a párom tárkeresőzik mellettem szerintetek?

Figyelt kérdés

amikor csak úgy azt mondtam a páromnak, láttam regiztél társkeresőn, és örültem volna, ha nem kell szólnom, és magattól kiregisztrálsz, akkor a reakciója: kipirult arc, ijedelem, ledöbbenés, de csak arról faggatott, milyen felhasználói nevet láttam.

erre mondtam, h csak vicceltem, de most már tényleg gondolkozom rajta

mert amúgy volt rá példa, lebukott, és kiregizett, de most megint kezdené újra?

akkor minek van velem?

2010. máj. 7. 09:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

szóval megint írom:

nem tudom milyen oldalon van, milyen névvel mert csak kamuból bekérdeztem nála és olyan, mintha elárulta volna magát

amúgy sms-re azt írta, hogy nem társkeresőzik

szóval ezzel nem lettem okosabb

így írtam, hogy nem alszok nála

erre ő: rendben.

amúgy bossúból, most én is társkeresőzni fogok és letagadom, és remélem megismerek valami normális srácot, akiben lehet bízni

2010. máj. 7. 10:36
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Jaj ne már h ebből problémát csinálsz, a társkeresés a neten egy virtuális dolog, nincs benne semmi rossz, amíg nem lép át egy határt. De ha szeret ezt nem fogja átlépni.!
2010. máj. 7. 10:37
 13/22 A kérdező kommentje:

de én átlépem, mert én megbízható sráccal akarok járni

csak velem meg míg nem vagyok szerelmes másba, nem tudnék szakítani

de tiszta röhej, ,hogy még Ő hanyagol engem!

ilyen valaki, ha szeret???

2010. máj. 7. 10:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha így gondolod akkor mond meg neki hogy ennyi volt.

És csak utána kezdj társkeresőzni

Ez tudod így fer

2010. máj. 7. 10:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Te még nem érdemelsz meg egy rendes srácot. Ez a fő baj.

(Valahol mélyen ezt te is tudod.) Ha majd itt lesz az ideje, akkor majd jönni is fog biztosan, remélem vele nem fogsz így viselkedni. Ha mégis, akkor vissza az első pontra, akkor még nem érdemled meg. Ördögi kör, mi?

Ez a másiktól mindent akarok, majd megvádolom, bizonyíték nélkül elítélem, bosszút esküszöm, elhagyom, keresek másikat -elég gyerekesnek tűnik nekem. Te hogy vagy ezzel? Szerinted ezt így kell csinálni, ez a normális?

2010. máj. 7. 10:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha a párod társkeresőzik, akkor valamit nem adsz meg neki nyilvánvalóan, vagy valami nem tetszik neki benned. Szerintem hagyd a tárkereső témát és nyíltan ülj le vele és kérdezd meg, hogy van-e olyan ami neki benned nem tetszik. Jó eséllyel az első válasz a 'nem' lesz, de biztos tud mondani valamit később. Ha te is problémának látod, akkor változtass rajta. Ezek persze fordítva is igazak. Mi csináltuk már párommal ezt párszor, mindig durci lett belőle rövid távon, de rájöttünk, hogy ezek az apró melypontok hosszútávon sokszorosan visszatérülnek. Most 2 éve vagyunk együtt és ezek által is, meg egyébként is sokkal jobban ismerjük egymást, és szeretjük/tiszteljük a másikat.
2010. máj. 7. 10:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, a www.love.hu a "leghírhedtebb" az ilyesmiről. Oda regisztrálj, és a részletes kereső funkcióban keresd a kora, a körölbelüli magassága, súlya, horoszkópja alapján. Én így láttam meg egy illetőt, aki amúgy kapcsoltban van. Ott meg az van neki kiírva, hogy egyedülálló.

Kereshetsz a lakóhely alapján is, csak azt nem mindenki szokta megadni. Próbálkozz a részletekkel.

2010. máj. 7. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Te is gyáva vagy, akkor miért vársz mást a párodtól? Ha nem mered elhagyni amíg nem találsz mást akkor ne reklamálj. Ő is csak ezt teszi. Keresgél, aztán kidob. De te is ezt tervezed, tehát CSÖND!!!
2010. máj. 7. 11:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Normális igényeid vannak.. Hogy megbízhatóságra vágysz. Valószínűleg nem illetek össze. Sztem próbálj tovább lépni. (A reakciói alapján arra tippelek hogy társkeresőzik és tagadja)
2010. máj. 7. 11:35
 20/22 A kérdező kommentje:

a megbeszélésnek nincs értelme!!!!

mindent tagad és mindig visszakérdez.

2010. máj. 7. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!