Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak alapján a párom tárkeresőzik mellettem szerintetek?
amikor csak úgy azt mondtam a páromnak, láttam regiztél társkeresőn, és örültem volna, ha nem kell szólnom, és magattól kiregisztrálsz, akkor a reakciója: kipirult arc, ijedelem, ledöbbenés, de csak arról faggatott, milyen felhasználói nevet láttam.
erre mondtam, h csak vicceltem, de most már tényleg gondolkozom rajta
mert amúgy volt rá példa, lebukott, és kiregizett, de most megint kezdené újra?
akkor minek van velem?
szóval megint írom:
nem tudom milyen oldalon van, milyen névvel mert csak kamuból bekérdeztem nála és olyan, mintha elárulta volna magát
amúgy sms-re azt írta, hogy nem társkeresőzik
szóval ezzel nem lettem okosabb
így írtam, hogy nem alszok nála
erre ő: rendben.
amúgy bossúból, most én is társkeresőzni fogok és letagadom, és remélem megismerek valami normális srácot, akiben lehet bízni

de én átlépem, mert én megbízható sráccal akarok járni
csak velem meg míg nem vagyok szerelmes másba, nem tudnék szakítani
de tiszta röhej, ,hogy még Ő hanyagol engem!
ilyen valaki, ha szeret???

Ha így gondolod akkor mond meg neki hogy ennyi volt.
És csak utána kezdj társkeresőzni
Ez tudod így fer

Te még nem érdemelsz meg egy rendes srácot. Ez a fő baj.
(Valahol mélyen ezt te is tudod.) Ha majd itt lesz az ideje, akkor majd jönni is fog biztosan, remélem vele nem fogsz így viselkedni. Ha mégis, akkor vissza az első pontra, akkor még nem érdemled meg. Ördögi kör, mi?
Ez a másiktól mindent akarok, majd megvádolom, bizonyíték nélkül elítélem, bosszút esküszöm, elhagyom, keresek másikat -elég gyerekesnek tűnik nekem. Te hogy vagy ezzel? Szerinted ezt így kell csinálni, ez a normális?

Figyelj, a www.love.hu a "leghírhedtebb" az ilyesmiről. Oda regisztrálj, és a részletes kereső funkcióban keresd a kora, a körölbelüli magassága, súlya, horoszkópja alapján. Én így láttam meg egy illetőt, aki amúgy kapcsoltban van. Ott meg az van neki kiírva, hogy egyedülálló.
Kereshetsz a lakóhely alapján is, csak azt nem mindenki szokta megadni. Próbálkozz a részletekkel.

a megbeszélésnek nincs értelme!!!!
mindent tagad és mindig visszakérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!