Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már aki vissza könyörögte magátt? Ha ő dobta a másikatt.
Szakittotam barátnőmel, az ok hogy foltak feltételek hogy mi az ami a másik számára nem fér bele, én mindent tartottam . Nekem meg csak 1 valami volt de ő azt se tudta.
Meg élegeltem és mondtam neki hogy vége,vasárnap.
De nagyon hiányzik , csak a büszkeségem ami visza tart hogy visza könyörögjem magam , meg talán az is hogy bennem van ha vissza is könyörgöm magam akkor se változik semmi az egyetlen feltétel ami nekem nem fér bele egy kapcsolatba. Vagyis szerintem .
Tudta, mikor mondta hogy neki mi nem fér bele akkor mondtam én is. Sőtt mikor mondta hogy ez meg ez lesz akkor is utaltam rá neki 1 teljes napig, hogy én mindent betartok amitt kért igy ha lehett tegyen ő is igy.
Csak neki erősebb volt a hiszti mint hogy komolyan vegyen.
Csak annyi hogy nélkülem nincs buli/szorakozás.
Előtte 2 napig butaságok on veszekedtünk es abol oda jutottunk hogy inkább mással megy mint velem.
Kommunikáció.
Oh ezt már mondták. Akkor kifejtem, mert nem értetted meg.
Figyu, ezt te írtad.
'Utaltam rá'
Miért?
Nyisd ki azt a csepp kis szád és kommunikálj. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!