Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom hogy felfigyeljen rám?
Tetszik egy fiú , 100%-ig bishi :D nagyon bejön , mikor meglátom ( mert egy suliban járunk , ő végzős , én meg elsős vok . ) , szóval mikor meglátom mindig elpirulok, zavarba jövök, ezt ő is látta már de mintha nem is érdekelné.. volt mikor rám nézett , de úgy mintha haragudna rám :(((( viszont a barátnőm szerint ( ő jobban ismeri ) kedves , jólnevelt srác ^^ . Nem tudok rajta eligazodni , nekem nagyon tetszik , de nem nagyon ismerem ... nemhiszem hogy tetszenék nei :((
Mit kéne csinálnom h felfigyeljen rám ?
please normális válaszokat :)
egy magyar ember nem használ japán szavakat ,csak mert tud néhányat -.-" én is anime/manga fan vagyok, mégsem mondok ilyen f@szságokat ,mert nem tudok japánul és gáz ha csak néhány szót tud az ember.
Szerintem azért nem figyelt fel rád eddig ,mert nem tetszettél neki (erre utal pl ,hogy átnéz "rajtad") de mivel a remény hal meg utoljára nyugodtan lehet próbálkozni =)
Szia!
off: Véletlenül nem egy hetedik kerületi iskolába jársz?
Próbáld úgy intézni a dolgokat h valamit közösen csináljatok pl órá. Ez legideálisabb módszer mert nem stresszel az ember mert van alibije. :D
Amúgy hol tanulsz? ...Végzős vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!