Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom hogy felfigyeljen rám?
Tetszik egy fiú , 100%-ig bishi :D nagyon bejön , mikor meglátom ( mert egy suliban járunk , ő végzős , én meg elsős vok . ) , szóval mikor meglátom mindig elpirulok, zavarba jövök, ezt ő is látta már de mintha nem is érdekelné.. volt mikor rám nézett , de úgy mintha haragudna rám :(((( viszont a barátnőm szerint ( ő jobban ismeri ) kedves , jólnevelt srác ^^ . Nem tudok rajta eligazodni , nekem nagyon tetszik , de nem nagyon ismerem ... nemhiszem hogy tetszenék nei :((
Mit kéne csinálnom h felfigyeljen rám ?
please normális válaszokat :)
azt már megtanultam itt hogy ne kérdezz rá úgy hogy : mit kéne tennem hogy FELFIGYELJEN rám.
akkor ilyenek írnak majd hogy szarj elé, hogy ugorj a nyakába vagy üldözd egy késsel meg ilyesmi...bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.
ha azt akarod hogy észrevegyen akkor keresd a tekintetét, mosolyogj rá, hasonlók.
mindig minden beszélgetéssel kezdődik!
kötetlen, zavartalan beszélgetés, utána kialakul a hiányérzet, utána szerelem jobb esetben
ezért nem szeretem pl amikor a saját barátom az eladókkal kedvesen, mosolyogva és főleg! hosszasan beszélget
van már olyan eladó, aki az utcán is köszön neki, ha meglátja, mert ő is bishi :)
amit mindig is éreztet velem, pl engem folyamatosan kritizál
de nálad első helyen a beszélgetés a lényeg! aztán ki tudja mi lesz.sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!