Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat ez az érzés? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon kínos szóval lécci ne ítélkezzetek fölöttem, hanem adjatok tanácsot.
Van egy barátom már 3,5 hónapja (asszem szeretem, mert nem bírnám nélküle), DE: Tavaly találkozgattam egy sráccal, nagyon tetszett az esetem volt kívül belül, de a távolság miatt egy "kéznél lévő" lányt választott.
Ma még mindig vele álmodok néha és van hogyha a barátom átölel azt képzelem a régi az.
Elmúlik... vagy mit tegyek...
2010. máj. 6. 14:56
1/2 anonim válasza:
nyugi
ha arégivel lennél, akkor meg erről a barátodról ábrándoznál
ez ilyen.
2/2 A kérdező kommentje:
a mostani barátom nem egészen olyan mint a régebbi.
bunkóság tudom... de nem kéne sokat gondolkodnom ha felajánlaná a régi, hogy próbáljuk meg. =/
2010. máj. 6. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!