Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan félek attól hogy tapasztalatlan vagyok?
Tudod mi a gáz? Az hogy hazudtál.Ezt nem kellett volna.
Hogy bizzon meg benned ha már a kapcsolat elején hazudozol?
Ezen én is nagyon parázok, hogy hogyan lesz, mivel nem volt még barátnőm.
Azt hiszem az a legjobb, ha elmondok mindent annak idején.
A kérdezőnek én azt tudnám ajánlani, hogy mondja el, hogy félelme miatt hazudott. Még nem késő így az elején, és az őszinteséget a legtöbb esetben szerintem értékelik.
A tapasztalatlanságnál jóval több kárt okoz a tőle való félelem. A feszültség, izgalom, görcsösség stb. több szinten is probléma lehet a kapcsolatban, egyrészt ha megérzi rajtad a nő, hogy bizonytalankodsz, az taszítja, másrészt a szex közben is problémákat okoz, ha feszült vagy. Érdemes lenne ellazulni, ez az egész szex/párkapocslat témakör nem munkaverseny, ahol a nagy tablón jegyzik, hogy ki hány skalpot gyűjtött be. Az emberek 95%-a egyébként eléggé tapasztalatlan (0-2 kapcsolaton van túl), a másik 5% nagy része pedig megértő. Rengeteget dumálnak az emberek a szexről, de alig csinálják.
"Már kérdezte hogy volt-e komoly kapcsolatom és én hazudtam és aztválaszoltam neki hogy igen."
Alap, hogy a férfi a nőnek erre a kérdésére NEM ad releváns választ, hanem leginkább elvicceli valamivel. Ennek annyi előnye van, a releváns válasznak pedig annyi hátránya, hogy nem is próbálom felsorolni.
Pocsék igazat válaszolni. Hazudni meg bizonyos esetekben még annál is rosszabb, többek között mert a nőknek fejlettebb beépített hazugságfelismerő képessége van. Viszont erkölcsi kérdésekben megbocsátóbbak is, ami kb. kompenzálja ezt.
"Meg félek attól hogy nem tudok az elvárásainak megfelelni"
Ki ő, a főnököd? Sürgősen felejtsd el, hogy A-nak elvárásai vannak, amiknek B igyekszik megfelelni. Ez beteges. Az egészséges kapcsolat arról szól, hogy A és B szereti egymást, ezért szeretnek együtt lenni és élvezik együtt a szexet. Lazíts, ne idegeskedj, ez a lényeg.
ma 07:31
Természetesen nem helyes hazudni. De "mindent elmondani"? Ő sem mond el mindent. Vagy azt hiszed, hogy egy nőtől őszinte, igaz és egyenes válaszokat kapsz az olyan kérdéseidre, amik a volt barátairól szólnak?
Miért is kell a múltban "turkálni"?
Miért kell résztletes beszámolót kérnia az exekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!