Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlélheti a kapcsolat a börtönt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlélheti a kapcsolat a börtönt?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy kapcsolat kibíhatja-e, illetve "érdemes-e" megpróbálni életben tartani, ha a kedvesednek börtönbe kell vonulnia 3 évre?

Huszas éveink végén vagyunk mindketten, azaz családalapítás előtti korban, tehát ezért is a kérdés. Két éve vagyunk együtt és szeretjük egymást, mindazonáltal kétségeim vannak, hiszen harminc felett lennék mire szabadul.

Annyit még hozzátennék hogy alapvetően nem bűnöző alkat, mondhatni rosszhelyen-rosszidőben-rossz barátokkal volt.

Megpróbálnátok, vagy szerintetek áltatom magam?

2010. máj. 5. 13:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem csináltok addig gyereket, amíg ő kinnt van? És akkor lehet, hogy megszülöd a gyerket, 2 évig apa nélkül lesz, de utána már egyszerre jöhet is a köv. baba-
2010. máj. 5. 15:02
 22/26 anonim ***** válasza:
sokan mondtak ellenérveket, amikkel én teljesen egyetértek.. a börtön mindenkit megváltoztat, lehet ha szabadul kidob, stb, stb.. mégis azt mondom, próbáld meg.. néhány hónap nem olyan sok az életedből, ha úgy látod nem működik, akkor szétváltok, de ha úgyérzed érdemes, akkor kibírtok 3 évet .
2010. máj. 5. 15:54
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nem várnám meg a helyedben. Nagyot bukhatsz, ha mégsem működik. Másrészt meg értjük, hogy nem embert ölt vagy gyereket erőszakolt meg, de akkor is a börtön az börtön. Zuschlag János a párod?
2010. máj. 5. 18:03
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem Zuschlag a párom. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a jószándékuakat és a kevésbé azokat is, ugy néz ki még javulhat a helyzetünk a büntetési tételt illetően, de ezt már nem akarom elkiabálni.

Mindenesetre csak emgerősítettétek bennem azt hiogy meg akarom próbálni, mert éppen elég nehéz lesz nei igyis.

Köszi mindenkinek mégegyszer!

2010. máj. 7. 11:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia! Átérzem a helyzeted, sőt, én is hasonló helyzetben vagyok, de remélhetőleg az én párom csak felfüggesztettet kap. De ha mégis szabadságvesztést, én biztos, hogy megvárom mert nagyon szeretem, és ráadásul félig-meddig ő is ártatlan mert lett volna rá alkalma, hogy megtegye a dolgot de nem tette meg (állítása szerint és én hiszek neki, és bizonyíték sincs ellene). És az egész még azelőtt történt mielőtt összejöttünk.

De én 3 évet biztosan kibírnék, és megvárnám, és a mások véleménye sem érdekelne. És ezt úgy mondom, hogy mindössze 5 hónapja vagyunk együtt. De egyszerűen képtelen lennék arra, hogy elhagyjam.

2010. máj. 7. 13:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem kérdés.Egy pár vagytok,természetes,hogy mellette kell,hogy állj.Fogtok levelezni,találkozni,és szépen majd alakul.Neked is másképpen fognak alakulni a napjaid,neki is.Abban biztos lehetsz,hogy nem fog megcsalni!De ha szereted,Te is kibírod szerintem más pasi nélkül.Ha nem,akkor úgy alakult.Szóval,szerintem az alap,hogy természetes,hogy mellette vagy.
2011. júl. 25. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!