Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlélheti a kapcsolat a börtönt?
Szerintetek egy kapcsolat kibíhatja-e, illetve "érdemes-e" megpróbálni életben tartani, ha a kedvesednek börtönbe kell vonulnia 3 évre?
Huszas éveink végén vagyunk mindketten, azaz családalapítás előtti korban, tehát ezért is a kérdés. Két éve vagyunk együtt és szeretjük egymást, mindazonáltal kétségeim vannak, hiszen harminc felett lennék mire szabadul.
Annyit még hozzátennék hogy alapvetően nem bűnöző alkat, mondhatni rosszhelyen-rosszidőben-rossz barátokkal volt.
Megpróbálnátok, vagy szerintetek áltatom magam?
Nem Zuschlag a párom. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a jószándékuakat és a kevésbé azokat is, ugy néz ki még javulhat a helyzetünk a büntetési tételt illetően, de ezt már nem akarom elkiabálni.
Mindenesetre csak emgerősítettétek bennem azt hiogy meg akarom próbálni, mert éppen elég nehéz lesz nei igyis.
Köszi mindenkinek mégegyszer!
Szia! Átérzem a helyzeted, sőt, én is hasonló helyzetben vagyok, de remélhetőleg az én párom csak felfüggesztettet kap. De ha mégis szabadságvesztést, én biztos, hogy megvárom mert nagyon szeretem, és ráadásul félig-meddig ő is ártatlan mert lett volna rá alkalma, hogy megtegye a dolgot de nem tette meg (állítása szerint és én hiszek neki, és bizonyíték sincs ellene). És az egész még azelőtt történt mielőtt összejöttünk.
De én 3 évet biztosan kibírnék, és megvárnám, és a mások véleménye sem érdekelne. És ezt úgy mondom, hogy mindössze 5 hónapja vagyunk együtt. De egyszerűen képtelen lennék arra, hogy elhagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!