Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlélheti a kapcsolat a börtönt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlélheti a kapcsolat a börtönt?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy kapcsolat kibíhatja-e, illetve "érdemes-e" megpróbálni életben tartani, ha a kedvesednek börtönbe kell vonulnia 3 évre?

Huszas éveink végén vagyunk mindketten, azaz családalapítás előtti korban, tehát ezért is a kérdés. Két éve vagyunk együtt és szeretjük egymást, mindazonáltal kétségeim vannak, hiszen harminc felett lennék mire szabadul.

Annyit még hozzátennék hogy alapvetően nem bűnöző alkat, mondhatni rosszhelyen-rosszidőben-rossz barátokkal volt.

Megpróbálnátok, vagy szerintetek áltatom magam?

2010. máj. 5. 13:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
50%
miért volt rossz helyen, rossz időbe, rossz barátokkal? én a helyedben messzire elkerülném ezt az alakot, és sürgősen keresnék vki mást. az ilyenek sose javulna meg. hidd el.
2010. máj. 5. 13:26
 2/26 anonim ***** válasza:
92%

2 év nem kevés idő.. de 3 év "szünet" ...hát durva :S

ha tényleg nagyon szereted, és azt gondolod érdemes rá várni (ha megérdemli) akkor várd! :) nem mondom hogy könnyű lesz, de ha erős a kapcsolatotok kibírják...

ha pedig szabadul..az maga lesz a boldogság, és egy igazán tartós kapcsolat kezdete

Hajrá! És türelem!:)

2010. máj. 5. 13:27
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Mónika show online
2010. máj. 5. 13:27
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem mónika show. :) Mielőtt még az etnikai hovatartozásunkat vitatnátok, gazdasági bűncselekménmyről van szó, és igenis a rossz hely-idő-barát dolognagyon igaz rá, mert rendesen csőbe lett húzva a tapasztalatlansága miatt. De részletkérdés.

Mindenesetre csak gratulűálni tudok az átérzőtehetségedhez és a mags zsintű empátiádhoz okostojás.

Köszönöm az értelmes válaszokat is.

A baj az tudom hogy három év hosszú idő és sok minden változik ennyi idő alatt, etért vannak kétségeim.

2010. máj. 5. 13:31
 5/26 anonim ***** válasza:
Ne várj rá!Ki tudja mivé válik benn és fog-e szeretni,ha kijön.Lehet túléli(a kapcsolat),de ha kijön egy hónap után szétmentek,annak nincs értelme.Vagy kapsz egy erőszakos erkölcsi bizonyítványra nem számítható embert.
2010. máj. 5. 13:33
 6/26 anonim ***** válasza:

Csőbe lett húzva a tapasztalansága miatt gazdasági bűncselekményben?

Nos ,még a hanyag kezelést se büntetik,ha ártatlan a vádlott,pedig az -ahogy a nevében is benn van-arról szól,hogy valaki felelőtlenül gazdálkodik a rábízott vagyonnal.Ha első eset és tényleg átb@szták,fel kellett volna menteni őt.

2010. máj. 5. 13:35
 7/26 A kérdező kommentje:

13:33

Nem tudom sejted a mi a külömbdég az erőszakos bűncslekmény és a gazdasági között..

2010. máj. 5. 13:35
 8/26 anonim ***** válasza:
Amikor írtam,még nem volt ott a kommented.
2010. máj. 5. 13:38
 9/26 A kérdező kommentje:

13:35 - sajnos csalás a vád

És mivel ő volt a legkisebb hal az ő nyakába ment az egész, de ez hosszú.

Mindesetre még hátravan az utolsó tárgyalás de nagyvalószínűséggel a 3 év aminek elébe nézünk ezért kérdeztem.

(a kedves barátok mind ellene tanúskodtak, mert nekik egyszerűbb ha egyvalaki viszi el a balhét)

2010. máj. 5. 13:39
 10/26 anonim ***** válasza:
hat, bocs.. nem tok együttérző lenni. én az ilyen pasikat kerülném. felelőtlen.. ha tudja, h tapasztalatlan vmiben, akkor nem megy bele, és nem kockáztatja a családja életét.
2010. máj. 5. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!