Szerintetek tulelheti egy kapcsolat, ha ki nem allhatjuk egymas csaladjat?
Attól függ. Mennyire fontos nektek a saját családotok, és milyen intenzíven akarjátok tartani velük a kapcsolatot. Mert pl mi családunkban nagyon rossz,h édesanyám részéről összetartó a család, gyakran találkozunk, vannak nagy családi banzájok, édesapám oldaláról meg sztem nagyi halálakor voltunk együtt utoljára, és az sem rajtunk múlt... Tehát én pl nem bírnám sokáig, h én mindig megyek a családi összejövetelekre, és a párom soha nem tart velem... Egy kis kompromisszum mindenkinek jár. Amúgy az is kérdés még, h ez az utálat kölcsönös?
Szóval ha nem tartjátok annyira fontosnak, h együtt jelenjetek meg ilyen alkalmakon, vagy alapból nem szoktak ilyen alkalmak lenni, akkor kibírható...
De mi lesz akkor, ha mondjuk gyerekeitek születnek?
Szóval jól meg kell fontolni a dolgokat, és ha lehet, békülni. Sztem.
24/L
11:59-es vagyok, még annyit, h nagyim 2000ben halt meg, ha jól emlékszem, most 2010 van... Van olyan rokon, családtag édesapám családjából, akit azóta nem láttam...
Egyébként mi jól megvagyunk a párommal, nekem nincs bajom az ő családjával (csak annyi, amennyi neki magának is), ő meg nem nagyon csípi az ésesapámat, de amúgy nem balhéznak, meg semmi. Szóval nálunk nincsenek olyan nagy problémák. De azt pl nehezen viselem, h a család mindig kíváncsi rá, (édesanyám oldaláról, unokatesók, stb.), ő meg inkább próbál távol maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!