Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlélheti a kapcsolat a börtönt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlélheti a kapcsolat a börtönt?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy kapcsolat kibíhatja-e, illetve "érdemes-e" megpróbálni életben tartani, ha a kedvesednek börtönbe kell vonulnia 3 évre?

Huszas éveink végén vagyunk mindketten, azaz családalapítás előtti korban, tehát ezért is a kérdés. Két éve vagyunk együtt és szeretjük egymást, mindazonáltal kétségeim vannak, hiszen harminc felett lennék mire szabadul.

Annyit még hozzátennék hogy alapvetően nem bűnöző alkat, mondhatni rosszhelyen-rosszidőben-rossz barátokkal volt.

Megpróbálnátok, vagy szerintetek áltatom magam?

2010. máj. 5. 13:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A testvéremet megvárta a barátnője. Aztán a bátyám kidobta a csajt, abból az okból kifolyólag, hogy sok ideig nem jutott nőhöz és most nem elég neki egy, élni akar. Szóval, fordítva is elsülhet.

Azt javaslom, hogy mindenképpen látogasd, szüksége lesz rád. Ha véletlenül közbe jön valaki, aki szeret, ne hagyd ki! Nehogy megbánd, hogy vártál valakire, hiába. De vigyázz a barátod lelkivilágára, mert a sitten érzékenyebbé válik, sok emberben csak az tartja a lelket, hogy valaki vár rá odakint.

A 3 év meg lehet kevesebb. Attól függ, később fogházasíthatják, akkor már harmadolni is lehet a büntetést, ha olyan helyre kerül, később még ki is járhat.

Levelezzetek, hívhat bentről, látogathatod, aztán majd kialakul.

2010. máj. 5. 13:39
 12/26 A kérdező kommentje:
Oké világos én megértek mindenkit, de most nem arra kérlek hogy itélkezzetek, hanem hogy gondoljatok bele ha ilyen helyzetben lennének (tudom, a ti a párotok biztos nem ilyen!), megpróbálnátok megvárni?
2010. máj. 5. 13:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben várnék fél évet, utána meg megint átgondolnám ezt az egészet. Annyi idő alatt kijön, hogy tudsz-e rá várni annyi ideig. Az addigi esetleges jelentkezőknek, akik bejönnének meg megmondanám egyenesen, hogy mi van.
2010. máj. 5. 13:44
 14/26 anonim ***** válasza:
én nem várnék. otthagynám. főleg, ha engem nem is avatott volna be. de ez a te döntésed.
2010. máj. 5. 13:45
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek a válaszokat.

valószínűleg meg fogom próbálni a dolgot, márcsak azért is hogy megkönnyítsem a helyzetét, ugyis fog még elég rosszindulattal találkozni kint is, nem csak bent.

Köszi mégegyszer.

2010. máj. 5. 13:52
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Mi hasonló helyzetben vagyunk. a párommal már 30-ok vagyunk, 7 éve együtt vagyunk, együtt élünk. lassan ház, gyerekek. de sajna kiderült egy kisebb csalás és lehet, hogy baj lesz belőle. itt is próbálják rávarrni az egészet. de szerencsére nem 3 év, csak másfél, de ez még nem biztos. szóval én nagyon szeretem és úgy gondolom, hogy akár több évet is várnék rá, mert ugye ez az szerelem. jóban-rosszban együtt. gondolj bele, neked hogy esne fordítva? hogy áldozatául esel egy ilyen helyzetnek és még a párod is elhagy emiatt, pedig nem tettél semmit. addig éld az életed, járj be hozzá és majd meglátod hogy alakul. lehet, hogy hamarabb kiengedik vagy bármi. legfeljebb ha már nem bírod tovább, vagy elmúlik a szerelem vagy bármi, akkor még elhagyhatod. de ha tényleg szereted,akkor most állj mellette, így is nagyon de nagyon nehéz helyzetben van és lesz is.
2010. máj. 5. 13:52
 17/26 anonim ***** válasza:
És a 3év után milyen jövő elé tudtok nézni?Ha neked van olyan biztos munkád,és képzettséged,és úgyérzed Ő a nagy Ő...akkor megvárnám...de én a magam helyében,nem tudnék annyit várni rá:( 23l.
2010. máj. 5. 14:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az, akinek a bátyja volt börtönben.

A másik az, hogy jó, Te vársz rá, de nem azt az embert fogod visszakapni, aki bement. A börtön mindenkit megváltoztat és nem jó irányba. Most hiába mondod, hogy ő nem olyan. Rá lesz kényszerülve, vagy megváltozik, vagy megeszik reggelire.

Két változat lehetséges, vagy depressziósan jön ki, vagy alkalmazkodott a benti léthez. Ez az utóbbi rosszabb... Tapasztalatból mondom.

2010. máj. 5. 14:06
 19/26 anonim ***** válasza:

Hiába próbálod így-úgy kimagyarázni, a bűncselekmény az bűncselekmény, és teljesen ok nélkül talán ha 1 millióból 1 kerül börtönbe, és véletlenül senki sem kerül börtönbe.

Ha valóban átverték stb., utána meg az ún. barátok mindent rá terheltek, akkor annyira naiv és gyenge jellemű, hogy szintén nem ajánlatos együtt lenni vele, ha pedig azért sejtett valamit a körülötte zajló dolgokból, akkor (gazdasági)bűnöző, csaló.

Ha okos vagy, levonod a következtetést, és elállsz ettől a kapcsolattól.

Az okostojás.

2010. máj. 5. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha már feltetted magadnak a kérdést, hogy megvárd-e, akkor a válasz nem. Ha kételkedsz benne, nem Ő az igazi. Mindenki hibázhat, ő hibázott. De ha három évig vársz valakire, aki nem az igazi, és nem is az akinek megismerted, mert a börtön át fogja formálni, akkor Te magad is büntetésben fogod leélni ezt a három évet, teljesen hiábavalóan.
2010. máj. 5. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!