Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy én legyek neki a legfontosabb?
És téged miért nem hív el akkor az egyik ilyenre mondjuk? Vagy más városban van esetleg? Bár akkor is megoldható lenne..
Egyébként nőként nem értem az ilyen praktikákat, cicaharcokat soha.
Valóban az őszinte és egyenes beszéd többet ér, mint mondjuk ez a nem szólok, mert nem akarok hisztizni, de "a vasárnapot visszamondom az tuti".
Mellesleg a srác valószínűleg boldog lenne egy olyan lány mellett, akinek szintén fontos, hogy heti 2-4 napot a barátnőkkel töltsön, a lány pedig egy ragaszkodóbb sráccal, aki minden percben együtt akar lenni...
ennyi az egész, egyszerűen nem vagytok kompatibilisek
Általánosításból nem mész semmire. Bizonyára azért mentek tönkre a kapcsolataid, mert " minden párom nagyon fontos volt."
Szerintem meg akkor nem tanultad meg belőlük még mindig a tanulságot.
Nem hiszem, hogy ezzel a technikával lenne bárkinek is örökké tartó kapcsolata. (és nem épp még rosszabb)
Szomorú, ha valaki még itt tart.
Egy kapcsolatban fontos, hogy legyenek baráti programok is, ugyanúgy, hogy legyenek közös programok és élmények is. ÉS ne menjen egyik a másik rovására.
Ergo ne fojtsd meg te sem a "fontosságával", és ne legyen a másik véglet sem, amikor jobban szereti valaki a barátaival tölteni az idejét, mint a saját párjával. Ez ilyen egyszerű. Ha valakivel ezt nem tudja a 2 ember "kidolgozni", abból bizony nem lesz hosszú, boldog párkapcsolat.
És még mindig azt mondom, hogy ki kell nyitni a száját, ha valamelyik félnek problémája van. A vita célja nem az egymás sértegetése kell legyen, hanem a tanulság levonása, hogy miképp legyen jobb ez a kapcsolat, ugyanis ezen dolgozni kell a 2 embernek. Magától nem lesz jobb, azt felejts el.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!