Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy én legyek neki a legfontosabb?
ha tudod, hogy fontos vagy neki, akkor tényleg értsd meg, hogy most a haverokkal akar lazulni vizsga után, és ne rinyálj itt feleslegesen!
kompromisszumról hallottál már?
Nézd. Én nem akarom azt mondani, hogy ő jól vagy rosszul csinálja, hogy te sokat vagy keveset akarsz tőle.
Ez nem számít. Az viszont biztos, hogy ez neked így nem jó, neki pedig igen. Eltérőek az igényeitek. Ha nem akar változtatni, akkor pedig vagy lenyeled a békát vagy levonod a tanulságot, hogy nem illetek össze attól függetlenül, hogy egyikőtök sem működik rosszul.
En keresnek inkabb egy pasit magamnak ,akinek en vagyok a legfontosabb. Ezt a haverozos pasit meg kirugnam.
Nincs praktika. Regen azt hittem van,de a tobbfele emberrel (mas idointervallumban,tehat nem parhuzamos kapcsolatom volt) megelt parkapcsolataim dobbentetzek ra,h vi ragaszkodik hozzam,vki nem.
N
"gyelőre várok. De az biztos, hogy a vasárnapot visszamondom. Hogy megyek a baratnőimmel el."
Minden jó kapcsolat alapja a kölcsönös sértődésen alapuló bosszúállás.
"Egyelőre várok. De az biztos, hogy a vasárnapot visszamondom. Hogy megyek a baratnőimmel el."
Jesszusom, de gyerekes, sértődékeny hisztis p..csa vagy!
Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória egyébként is, húzzál a tinibe és ott viselkedj így!
"Minden jó kapcsolat alapja a kölcsönös sértődésen alapuló bosszúállás."
Pláne, ha még gyerekességgel is párosul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!