Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el, hogy én legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy én legyek neki a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátok mindig előrébb vannak, mint én. "Hisztizni" nem szeretnék emiatt, nehogy azt gondolja, hogy ki akarom sajátítani és el akarom szakítani a barátoktól, mert nem így van, de szerintem az sem normális, hogy ők fontosabbak mint a párja. Mit tegyek? milyen praktikák válnának be?

2017. jan. 14. 19:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

ha tudod, hogy fontos vagy neki, akkor tényleg értsd meg, hogy most a haverokkal akar lazulni vizsga után, és ne rinyálj itt feleslegesen!

kompromisszumról hallottál már?

2017. jan. 14. 19:13
 12/26 anonim ***** válasza:

Nézd. Én nem akarom azt mondani, hogy ő jól vagy rosszul csinálja, hogy te sokat vagy keveset akarsz tőle.

Ez nem számít. Az viszont biztos, hogy ez neked így nem jó, neki pedig igen. Eltérőek az igényeitek. Ha nem akar változtatni, akkor pedig vagy lenyeled a békát vagy levonod a tanulságot, hogy nem illetek össze attól függetlenül, hogy egyikőtök sem működik rosszul.

2017. jan. 14. 19:15
 13/26 anonim ***** válasza:

En keresnek inkabb egy pasit magamnak ,akinek en vagyok a legfontosabb. Ezt a haverozos pasit meg kirugnam.

Nincs praktika. Regen azt hittem van,de a tobbfele emberrel (mas idointervallumban,tehat nem parhuzamos kapcsolatom volt) megelt parkapcsolataim dobbentetzek ra,h vi ragaszkodik hozzam,vki nem.

N

2017. jan. 14. 19:18
 14/26 anonim ***** válasza:
Van egy étel ami ezt tudja és nem nehéz elkészíteni. Hideg krumpli, meleg 3.14na.
2017. jan. 14. 19:22
 15/26 A kérdező kommentje:
Egyelőre várok. De az biztos, hogy a vasárnapot visszamondom. Hogy megyek a baratnőimmel el.
2017. jan. 14. 19:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"gyelőre várok. De az biztos, hogy a vasárnapot visszamondom. Hogy megyek a baratnőimmel el."

Minden jó kapcsolat alapja a kölcsönös sértődésen alapuló bosszúállás.

2017. jan. 14. 19:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha ezt külön el kell érni, ott megette a kutya az egészet..
2017. jan. 14. 19:45
 18/26 anonim ***** válasza:
55%

"Egyelőre várok. De az biztos, hogy a vasárnapot visszamondom. Hogy megyek a baratnőimmel el."

Jesszusom, de gyerekes, sértődékeny hisztis p..csa vagy!

Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória egyébként is, húzzál a tinibe és ott viselkedj így!

2017. jan. 14. 19:45
 19/26 anonim ***** válasza:

"Minden jó kapcsolat alapja a kölcsönös sértődésen alapuló bosszúállás."

Pláne, ha még gyerekességgel is párosul! :)

2017. jan. 14. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát visszamondani a vasárnapot pont az a hiszti, amit nem akartál a kérdés kifejtésében. Amúgy én se tolerálnám ezt a barátomtól. Nálunk nem így van, mindig én vagyok az első. Igazából megismerkedésünktől fogva pár hónapra rá már első voltam a legrégibb barátainál is fontosabb számára. Ez korántsem azt jelenti hogy elhanyagolja őket! De érezhető a dolog.
2017. jan. 14. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!