Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nézőpontja érdekel elsősorban, vagy aki már keresztül ment ilyenen. Hogyan érhetem el a páromnál, hogy ismét minden figyelme rám irányuljon és én legyek a legfontosabb számára?
Akkor vagy van másik nő a képben.
Vagy csak kinyílt a szeme és rájött , hogy nem biztos hogy ez a kapcsolat illetve te kellesz neki csupán a kényelem meg anyáskodás miatt.
És máshogy nem tudta ezt kezelni így gyerekesen kezelte azt pá.
Ahogy már írták ennek nem sok értelme van.
persze történhetnek még csodák és lehet h megváltozik..és minden happy lesz.
Szakíts. Mondd, hogy találkoztál valakivel, akit szeretnél jobban megismerni. Ha eléggé felb*szod a srác agyát, akkor 1-2 hétig megint minden rendben lesz, tovább nem, mert ő már régesrég kiszeretett belőled, most már csak a birtoklási vágyat tudod felpiszkálni benne.
Azt megkérdezhetem, hogy mi a fenét vársz még tőle? Hiányzik, hogy házicselédje legyél, hogy hazugságokat vágjon a képedbe, megalázzon mások előtt..? Nem jobb így, egyedül ugyan, de legalább nem megalázva? Trükközés helyett tényleg szakíts és kezdj el ismerkedni, de előbb keress a neten rengeteg anyagot az önbecsülésről, a női szerep helyiértékén kezeléséről, a kapcsolaton belüli kölcsönösségről.
1: tuti van másik nő
2: keress másik pasit
3: ha a többet adsz magadból azt jelenti, volt süti is, akkor ideje elgondolkodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!