Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy én legyek neki a legfontosabb?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátok mindig előrébb vannak, mint én. "Hisztizni" nem szeretnék emiatt, nehogy azt gondolja, hogy ki akarom sajátítani és el akarom szakítani a barátoktól, mert nem így van, de szerintem az sem normális, hogy ők fontosabbak mint a párja. Mit tegyek? milyen praktikák válnának be?2017. jan. 14. 19:03
1/26 anonim válasza:
NINCS praktika!
ŐSZINTE KOMMUNIKÁCIÓ létezik!
közlöd vele szépen a problémádat és elmondod neki, hogy mit érzel. megkéred szépen, hogy változtasson a helyzeten.
ennyi
2/26 anonim válasza:
Keresel egy, olyan párt, aki már felnőtt egy kapcsolathoz vagy elfogadod, hogy ő ilyen személyiség és több "egyedüllétet" - azaz barátnő nélküli időtöltést igényel.
3/26 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ha ez nem természetes neki magától, akkor 2rész macskabajuszból, és három rész békalehelletből teliholdkor főzött bájitallal majd más lesz?
Nincs praktika, vagy ilyen a pasi vagy sem.
4/26 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki. De ezek a sörözések..már kicsit sok.
2017. jan. 14. 19:07
5/26 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy fontosabbak neki a barátai?
6/26 A kérdező kommentje:
Egyetemre jár. Vége a vizsgáknak. És csütörtök, péntek, szombat csak a haverok és sörözés. Rám Csak vasárnap szakít időt.
2017. jan. 14. 19:08
7/26 anonim válasza:
egyértelmű, hogy nem vagy számára fontos
mióta tart ez az egész? ha hosszabb ideje, akkor miért vagy még vele?
8/26 anonim válasza:
És mikor elmondtad neki, akkor ő úgy reagált, hogy?
10/26 A kérdező kommentje:
Hogy én voltam az első, akit felhívott vizsga után. Egész nap beszélünk és mindig felhív. Fontos vagyok neki, de értsem meg, hogy most a haverokkal lesz esténként pár órát.
2017. jan. 14. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!