Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontott anyagi szerepeket helyre lehet hozni?
Figyelt kérdés
Az elejen én voltam a hatarozott, nem kell segitseg, megallok a labamon, stb. Evek ota egyutt elunk, most már én viszem a hatamon a dolgokat, olyan ertelemben, h felezzuk a kiadasokat, de én vagyok az, akinek mindig van, ha a kozos elfogy, kisegit, stb. Munkanelkuli is volt sokaig, akkor is ugye nekem kellett megoldani.
Nem nagy koltekezo, de rosszul esik, hogy én toltom be ezt a szerepet, és annyira nem is zavarja talán.
Hogy csinaljam ezt vissza, ha egyszer tenyleg annyira sporolos vagyok, hogy nekem mindig van megtakaritasom?
Jó lenne erezni, h én is szamithatok ő rá.
2017. jan. 11. 12:49
21/21 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet. Pedig jobban is keres nálam. De elkölti, nem tudni hova, mert elvileg spórol, de mégsincs látszatja. Én már elmondtam neki higgadtan, elmondtam neki üvöltve, azt mondja jó jó, de nem változik semmi. Én szerintem el fogom hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!