Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontott anyagi szerepeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontott anyagi szerepeket helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés

Az elejen én voltam a hatarozott, nem kell segitseg, megallok a labamon, stb. Evek ota egyutt elunk, most már én viszem a hatamon a dolgokat, olyan ertelemben, h felezzuk a kiadasokat, de én vagyok az, akinek mindig van, ha a kozos elfogy, kisegit, stb. Munkanelkuli is volt sokaig, akkor is ugye nekem kellett megoldani.

Nem nagy koltekezo, de rosszul esik, hogy én toltom be ezt a szerepet, és annyira nem is zavarja talán.

Hogy csinaljam ezt vissza, ha egyszer tenyleg annyira sporolos vagyok, hogy nekem mindig van megtakaritasom?

Jó lenne erezni, h én is szamithatok ő rá.

2017. jan. 11. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

te most félsz tőle vagy mi a tököm?

leülsz vele és megmondod, hogy ez így nem megy tovább. ennyi.

ha értelmes, felfogja és változtat.

ha nem, akkor pápá

2017. jan. 11. 14:29
 12/21 A kérdező kommentje:

Pl:

Figyelj dragam, sztem mindig én vallalok tobbet anyagilag, én vagyok a tamasz, nem lehetne, h tobbet teszel hozza?

Nincs mibol, most is lenullaztam magam az auto miatt.

Ok.

És ennyi... Mondom, nem lehet azt mondani h agyatlanul kolt. De vhogy mindig úgy alakul, h neki nincs, nekem meg van.

Úgy gondolom, ha szarban lennek, a szerep megvaltoztatna, h neki kell "megmentenie". De ahogy magam ismerem, sosem leszek szarban.

A legelejen voltam, akkor allta a nyaralasomat.

2017. jan. 11. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:

nem is erdekli. de miert tegye ott vagy. beszelni felesleges vele, mert miert fogadna el az ervelest ha neki az hatrannyal jar ?

nincs mit tenni, ez ilyen

2017. jan. 11. 15:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom h beszelni errol felesleges, amig nem erzi....

Hogy erjem el, h erezze?

Koltsem el a penzem, ne legyen semmi?!

Probaltam, nekem akkor is jon vhonnan..

2017. jan. 11. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:

nem tudod megoldani. minden kapcsolatomban en oldottam meg, mert mindenkinek termeszetes volt hogy megoldom. barmi van megoldom, mint egy mindent megoldo gep. es uj kapcsolat, mashogy csinalom.. es mintha ram lenne irva.

nalad is ilyesmi lesz, te vagy a biztos pont es onnantol lehet korlatlanul cigizni es lazan elni mert te letezel es megoldod.

2017. jan. 11. 15:57
 16/21 anonim ***** válasza:

mond meg neki, hogy nincs pénz és kész.

vagy adja el a rossz kocsit és kész.

és vegyél belőle golyókat magadnak

2017. jan. 11. 16:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a gyanúm, amit 15-ös írt. Nem tudok ebből kilépni...
2017. jan. 11. 17:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Ugyan, hogy mondanád a párodnak, hogy nincs pénzed, mikor tudja, hogy van? Mindenki tudja rólam, hogy nekem mindig van. És nem azért mert jól keresek. Ilyen vagyok.

Csak gondoltam, hátha van valakinek valami ötlete, tapasztalata, hogy lehet ezen fordítani, vagy legalább valami szitut alakítani, hogy egy kicsit a másik oldalon legyek...

2017. jan. 11. 17:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy minden hónapban tegyen félre annyi tartalékot, amennyivel általában pótolnod kellett, azt nem költheti el cigire, nem adhatja kölcsön, abból kell megoldania az extra kiadásokat. Állj a sarkadra.
2017. jan. 11. 17:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Pedig meg kell neki mondani, hogy te többet nem vagy hajlandó. Magadra költesz, de rá már nem fogsz. És ha ilyen dumákkal jön, hogy ebben a hónapban minden pénze elment, akkor egyszerűen közlöd vele, hogy jó, akkor a jövő hónaptól. Ha elkezd akadékoskodni, hogy mi mindenre megy neki a pénz, akkor meg szépen megmondod neki, hogy a tesójának ne adjon kölcsön, ha úgysem kapja vissza; a dohányzásról való leszokás meg többek között ezt a problémát is megoldja.
2017. jan. 11. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!