Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg nem lehet az enyém, borzasztóan akarom, ha megkapom, vége, nem érdekel. Miért?
Csak addig érdekes és izgat valaki amíg van valami kihívás. Amint elkezdik viszonozni az érzéseket, és tervezni velem egyszerűen mintha egy gomb nyomásra kikapcsolna bennem minden érzelem és vágy. Ahogy elkezdene komolyodni a dolog, egyszerűen visszavonulót fújok, a másik meg áll értetlenül, hogy mégis mi a szent szar történt, megjegyzem teljesen jogosan, hiszen addig állandóan kerestem a társaságukat, és imádtam velük lenni. És nem, nem a szexről van szó. Legtöbbször el se jutunk addig. Egyszerűen az őrületbe kerget. Mindig is arra vágytam/vágyok, hogy egy normális kapcsolatban lehessek, de így ez konkrétan sose fog összejönni. Miért vagyok ilyen elcseszett? Mit kellene tennem? Dolgozni ezeken a dolgokon, minél több időt velük tölteni, hátha visszatérnek az érzések vagy kérjek kicsi távolságot tőlük, hátha attól ismét fellángol bennem valami, vagy egyszerűen macskás nő sorsra vagyok ítélve. Bárki bármi jó tanáccsal tud szolgálni, jöhet...dögivel.
19l
Nem lehet, hogy a felelősségtől, az elköteleződéstől ijedsz meg?
Talán az lehet, hogy még nem állsz készen egy kapcsolatra és csak a kihívás, szórakozás miatt ismerkedsz másokkal, meg mert ezt látod, tanultad, hogy kapcsolatban kell élni, ez nekem elég éretlennek hat, persze én csak találgatok, de hátha így könnyebben rájössz az igazságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!