Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amíg nem lehet az enyém,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg nem lehet az enyém, borzasztóan akarom, ha megkapom, vége, nem érdekel. Miért?

Figyelt kérdés

Csak addig érdekes és izgat valaki amíg van valami kihívás. Amint elkezdik viszonozni az érzéseket, és tervezni velem egyszerűen mintha egy gomb nyomásra kikapcsolna bennem minden érzelem és vágy. Ahogy elkezdene komolyodni a dolog, egyszerűen visszavonulót fújok, a másik meg áll értetlenül, hogy mégis mi a szent szar történt, megjegyzem teljesen jogosan, hiszen addig állandóan kerestem a társaságukat, és imádtam velük lenni. És nem, nem a szexről van szó. Legtöbbször el se jutunk addig. Egyszerűen az őrületbe kerget. Mindig is arra vágytam/vágyok, hogy egy normális kapcsolatban lehessek, de így ez konkrétan sose fog összejönni. Miért vagyok ilyen elcseszett? Mit kellene tennem? Dolgozni ezeken a dolgokon, minél több időt velük tölteni, hátha visszatérnek az érzések vagy kérjek kicsi távolságot tőlük, hátha attól ismét fellángol bennem valami, vagy egyszerűen macskás nő sorsra vagyok ítélve. Bárki bármi jó tanáccsal tud szolgálni, jöhet...dögivel.

19l

2015. jan. 26. 01:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy hiába olvasod el a jelenség pszichológiai magyarázatát, nem fog tőle semmi megváltozni. Ezt a kérdést majd az idő oldja meg. 40 éves korodra kitisztul előtted, hogy mit rontottál el. Addig is jó kúrogatást kívánunk neked.
2015. jan. 26. 01:27
 12/24 bandi6891 ***** válasza:
szerintem ezen az idő nem fog változtatni,szerintem magadon kellene gyúrni,hogy másként gondolj erre.
2015. jan. 26. 01:28
 13/24 A kérdező kommentje:
Kedves 11es. 1 emberrel feküdtem le eddig, de köszönöm jókívánságod.
2015. jan. 26. 01:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Félsz esetleg az elkötelezettségtől?
2015. jan. 26. 01:33
 15/24 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam, de nem hiszem. Mindig is arra vágytam, hogy kapcsolatban legyek. Egyáltalán nem zavarna, hogy csak egy ember mellett vagyok, sőt.. nem tudom miért történik ez, évek óta keresem a választ.
2015. jan. 26. 01:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Esetleg minél jobban megismered rájössz, hogy ő se elég jó?
2015. jan. 26. 01:39
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem, mert olyanokkal is volt szerencsém találkozni, akiket basszus meg sem érdemlek. Túl jók.
2015. jan. 26. 01:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Lehet túl fiatal vagy még. Kíváncsi vagyok pár év múlva, hogy gondolkozol.
2015. jan. 26. 01:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Remélem merőben másképp...
2015. jan. 26. 01:49
 20/24 anonim ***** válasza:

pasi vagyok, és enis igy erzek : gondolok ra, nagyon kell, aztan amikor elottem van, hopp, inamba szall a batorsag. meg meg is nyugszom, hogy na tul vagyok rajta

megoldas : lenduletet venni es batorsag!

2015. jan. 26. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!