Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet felpofozta a pasija. Szakítson vele?

Figyelt kérdés
A barátja azért pofozta fel,mert barátnőm egy buliban kipróbálta a füvet. 4 éve vannak együtt,most bántotta először. 26évesek
2017. jan. 11. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem teljesen mindegy mit írunk?? Ha akart volna, már úgyis szakított volna. De egyébként ja, szakítson, ha ettől most jobb...
2017. jan. 11. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Dehogyis. Menjen hozzá feleségül, szüljön neki három gyereket, utána majd ha üti-veri, akkor lépjen. sokkal meghatóbb a médiában is egy moncsicsis anyuka, akinek az abúzív férje vagy az anyaotthon az összes lehetősége a korábbi rossz döntései következtében.

Morbid humort félretéve, az első pofonnál vagy hasonló agresszív megnyilvánulásnál le kell lépni, és nem megvárni, míg vér folyik.

2017. jan. 11. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Én az első agresszív megnyilvánulásnál lépnék. Egyik nap még csak megszorítja a karom, ha hamarabb akarok hazamenni a buliból, mint ő, aztán felpofoz, mert kipróbáltam a füves cigit, aztán meg egyszer csak azon kapom magam, hogy ha nem ízlik a vacsora, nem vagyok elég csinos, vagy sír a gyerek, összever. Lehet, hogy nem minden ember jut el erre a szintre, de én inkább nem várom meg.
2017. jan. 11. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Szakítottak:)
2017. jan. 28. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nâlam az ilyen pasi örüljön hogy egy szakitàssal megussza!
2017. jan. 29. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!