Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és valahogy nem találom a páromat. Vannak lányok akiknek tetszem, és nem is rossz csajok, de valahogy mégsem jönnék velük össze. Számít a külső is persze, de sokkalinkább szempont a kedvesség, közvetlenség, hogy értelmesen el lehessen vele beszélgetni. Kb 2 éve nem találok ilyen lányt. Hol kellene keresgélnem?
2010. máj. 4. 21:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van.
2010. máj. 5. 20:02
 22/31 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem nagyok...:/
2010. máj. 7. 15:22
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem nagyok! Normálisak! Legalábbis én, mint egy 18 éves lány, aki normális, így gondolom.

Nekem ugyanez a bajom. Csak azt nem értem, hogy a legtöbb pasi nyavalyog, hogy ma már minden nő egy plázapi**a.

Akkor miért nem értékelnek egy normális, kedves, szeretni tudó..lányt??!

És miért van az is, hogy mindig a rendesek szívják meg?!

2010. máj. 7. 15:36
 24/31 anonim ***** válasza:

örülj neki hogy csak 2 éve, én lassan 21 éve nem találok ilyen lányt

20/f

2010. máj. 7. 15:59
 25/31 anonim ***** válasza:
Kevés ilyen emberrel lehet találkozni.:) Jó volt ezt olvasni:) én is vmi ilyesmit keresek fiúban:D
2010. máj. 7. 18:46
 26/31 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok. Az utóbbi idoben azonban azzal találkozom, hogy a harmincas korosztály talál meg. Kozvetlen vagyok, kedves, dolgozom, tanulok, értelmes vagyok. Azt hiszem, hogy csak késobb jonnek rá a férfiak, hogy mi is kell valójában, és a lányok nemcsak egy betomnivaló lyukak.

21/L (from Slowakia - uzenve a szlávos fickónak, szerintem is van valami abban, amit írtál)

2010. máj. 7. 21:50
 27/31 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok. de idősebbek közt keresgélek, a pasik a korosztályomban szinte minde csak szexet akarnak (amelyik meg nem, az úgy néz ki mint a hegylakó és kb. olyan szaga is van, vagy már rég foglalt).
2012. máj. 16. 16:47
 28/31 anonim ***** válasza:

Érdekes, ugyanilyen kérdést tettem már én is fel. Hasonlítunk, nekem is hasonló igényeim vannak, de mégsem jön össze egy lánnyal sem semmi, ugyani megsúgom az ilyen értékes lányok már többnyire elkeltek és több éves párkapcsolatban élnek.

De keresem tovább egy nap csak találok egy ilyen jellemre is értékes lányt. :)

2012. máj. 16. 17:17
 29/31 anonim ***** válasza:
kevés van, és szerencse is kell hozzá, hogy megtaláld! de ha megtalálod nagyon szeretsd, el ne engedd!!!:)
2012. máj. 16. 17:18
 30/31 anonim ***** válasza:

itt szinte minden férfi a "rendes" lányt keresi, de közben azt látni,hogy csak a ribik kellenek nekik! akkor most mi van? én pont ezért nem találok egy normális srácot , és szinte már gáznak érzem magam, mert nem mászok a fiúk nyakába...

17/L

2012. máj. 16. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!