Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és valahogy nem találom a páromat. Vannak lányok akiknek tetszem, és nem is rossz csajok, de valahogy mégsem jönnék velük össze. Számít a külső is persze, de sokkalinkább szempont a kedvesség, közvetlenség, hogy értelmesen el lehessen vele beszélgetni. Kb 2 éve nem találok ilyen lányt. Hol kellene keresgélnem?
2010. máj. 4. 21:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
első kommentelőtől: tényleg.
2010. máj. 4. 21:57
 12/31 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy amikor bekerülök az egyetemre, akkor megismerkedek majd normális lányokkal, de ott sem jobb a helyzet, sőt lehet hogy még rosszabb, mert nagyobb az arcuk.
2010. máj. 4. 22:05
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
őő egyrészt igaz, de azok akik bekerültek oda nem pont a tudásuk miatt lehetnek ott. az értelmi felfogásukkal is gond lehet, nem csak a nagymellényükkel. ez benne az elborzasztó.
2010. máj. 4. 22:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
az egyetem, az iskolázottság sajnos sok esetben nagyon nagyon nem egynelő az emberi műveltséggel....
2010. máj. 4. 22:16
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én pont egy ilyet fogtam ki :D Hálistennek:)
2010. máj. 4. 22:32
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

Amelyikkel értelmesen el lehet beszélgetni az csak barátkozni akar sztem :D Én "buta" lányokat szeretnék akikkel hamar össze lehet jönni nem kell érte küzdeni meg udvarolni sokat.Hidd el ez a jo, vagy 14-16 év közöttiek na ök is még jok.Amugy sztem az ritka amelyik közvetlen is és értelmesen el lehet vele beszélgetni, általában ez a kettö különválik de ezt föntebb már kifejtettem.

20/f

2010. máj. 4. 22:38
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 4. 22:41
 18/31 anonim ***** válasza:
Könyvtárban keressed, meg múzeumban. Keresheted még mindenféle társadalmi aktivisták között, vagy a templomban.
2010. máj. 4. 22:42
 19/31 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, én ki vagyok ábrándulva a magyar csajokból, nem ok nélkül. Szedjetek össze valami külföldi bulát azzal jobban jártok mind. Leginkább valami szlávot (cseh, lengyel, szlovák mittomén) azok közt sokkal több a szép/kedves kombináció, mint idehaza (ahol közel nuku) :D Legalább a nyelvet is gyakoroljátok he.
2010. máj. 4. 22:51
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem aki tetszik és van közös téma azzal meg KELL próbálni, a nő személyisége mindig ingatag, pl ki nem látott még olyat, hogy párkapcsolat egyik tagja teljesen megváltozott...mellesleg a nők tényleg teljesen máshogy viselkednek barátnőikkel, mint a pasijukkal, persze ez fordítva is így van. Amugy most is minden szegény pasi szidja a gonosz nőket, hát én meg pasiként mondom azt, hogy mi semmivel nem vagyunk jobbak náluk. Míg náluk már a legigénytelenebb is eljut a hónaljborotválásig, addig pasiknál még most sem megszokott, a test edzéséről már szót sem emelek, ők nem esznek egésznap hogy ne hízzanak 0,5 kilót, a pasik közel háromnegyede nem végez egyátalán vagy rendszeresen testmozgást. Persze ezek csak külsők, de szvsz a belső könnyen változik a partner befolyására. 17/F
2010. máj. 4. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!