Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az igényeim?
nem túl nagyok, csak "természetesen" ez a fajta típus leányzóbol lassan kezd kihalni.
elbutulnak a korodbeli nők is szép lassan.
16/l
Én ugyanígy vagyok,csak 20 éves...
Semmi extra elvárásom nincs,és nem találok egy normális lányt...
Am sztem is már "normális" fiúból és lányból iszonyat kevés van, és persze ezért nehéz megtalálni egymást.....
Sz*punk de rendesen......
Egyre inkább azon gondolkodom, hogy az ilyen habitusu férfiakat-nőket, mint te és akiket leirtál átkéne menteni egy másik bolygóra =) Sajnos nincs sok ilyen... ugyanis a pasiknak nem ez kell. Ahogy nincsenek normális pasik sem, mert ezeknek a lányoknak ( a többségnek sajnos...) meg ők nem kellenek.
Ez van. Azért nem halltak ki, énis találtam magamnak, teis fogsz :)
én már több embernek is elmondtam, hogy ismerve nőtársaimat, nagyon sajnálom a mai férfiakat...a logikus gondolkodás csíráját is kiölték magukból, helyét átvette pénz&buli&pasik parazita :D
holott az értelmesebb férfiaknak nem ere van igénye...persze én így csak jobban járok, (későbbi) munka és párkeresésnél kisebb konkurencia, nagyobb megbecsülés :D
19L
Én is nehezen találtam bnőt. Ennek ellenére már több olyan csajjal is összehozott a szerencsém akit nem a divat éltet, nem ribanc, értelmes és megbízható. Szal...nyitott szemmel kell járni és minden alkalmat megragadni az ismerkedésre, mert nem egyszerű ilyet találni, de a rengetegből 1-1 ilyen is akad. :)
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!