Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és valahogy nem találom a páromat. Vannak lányok akiknek tetszem, és nem is rossz csajok, de valahogy mégsem jönnék velük össze. Számít a külső is persze, de sokkalinkább szempont a kedvesség, közvetlenség, hogy értelmesen el lehessen vele beszélgetni. Kb 2 éve nem találok ilyen lányt. Hol kellene keresgélnem?
2010. máj. 4. 21:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

nem túl nagyok, csak "természetesen" ez a fajta típus leányzóbol lassan kezd kihalni.

elbutulnak a korodbeli nők is szép lassan.

16/l

2010. máj. 4. 21:26
 2/31 anonim ***** válasza:
38%
google =D
2010. máj. 4. 21:26
 3/31 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy ezt pont egy lány írja. Mármint az első kommentet. Tényleg így gondolod?
2010. máj. 4. 21:29
 4/31 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem járjál egy 16 évessel. Biztos érettebb a koránál. Főleg, ha leülsz vele beszélgetni.
2010. máj. 4. 21:34
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy vagyok,csak 20 éves...

Semmi extra elvárásom nincs,és nem találok egy normális lányt...

Am sztem is már "normális" fiúból és lányból iszonyat kevés van, és persze ezért nehéz megtalálni egymást.....

Sz*punk de rendesen......

2010. máj. 4. 21:37
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyre inkább azon gondolkodom, hogy az ilyen habitusu férfiakat-nőket, mint te és akiket leirtál átkéne menteni egy másik bolygóra =) Sajnos nincs sok ilyen... ugyanis a pasiknak nem ez kell. Ahogy nincsenek normális pasik sem, mert ezeknek a lányoknak ( a többségnek sajnos...) meg ők nem kellenek.

Ez van. Azért nem halltak ki, énis találtam magamnak, teis fogsz :)

2010. máj. 4. 21:38
 7/31 A kérdező kommentje:
Jó, hogy nem csak én gondolkozom így.
2010. máj. 4. 21:41
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

én már több embernek is elmondtam, hogy ismerve nőtársaimat, nagyon sajnálom a mai férfiakat...a logikus gondolkodás csíráját is kiölték magukból, helyét átvette pénz&buli&pasik parazita :D

holott az értelmesebb férfiaknak nem ere van igénye...persze én így csak jobban járok, (későbbi) munka és párkeresésnél kisebb konkurencia, nagyobb megbecsülés :D

19L

2010. máj. 4. 21:53
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
*erre, bocsi...ha már az intelligenciáról prédikálok...:D
2010. máj. 4. 21:54
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is nehezen találtam bnőt. Ennek ellenére már több olyan csajjal is összehozott a szerencsém akit nem a divat éltet, nem ribanc, értelmes és megbízható. Szal...nyitott szemmel kell járni és minden alkalmat megragadni az ismerkedésre, mert nem egyszerű ilyet találni, de a rengetegből 1-1 ilyen is akad. :)

"életművész"

2010. máj. 4. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!