Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti terveznetek jovot ugy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti terveznetek jovot ugy a parotokkal hogy tudjatok a szulokkel soha nem lesztek joban?

Figyelt kérdés
Parom anyja ok nelkul utal engem, vagyis nem ok nelkul de olyan dolgok miatt ami miatt nem kellene bantania. Magasabb vagyok, idosebb vagyok (4 evvel), nincs egyetemi vegzettsegem (van rendes munkam). En soha nem leszek eleg jo, mindig a baratnoi lanyait akarja beszervezni a paromnak. Ma is kapott egy uzenetet a parom tole, hogy latta ot tegnap ugy hogy nem csinalta meg a hajat es nem oltozott igenyesen (sportosan ment el) es hogy nem csoda hogy megragadt mellettem...Ez nagyon rosszul esik. Folyamatosan rombolja az onbizalmam, pedig csinos, hazias, gondoskodo, igenyes es celtudatos vagyok. Raadasul tiszteletbol nem vagtam a fejehez hogy mekkora egy bunko, szivtelen ember. A legjobban az faj, hogy mindezt a hatam mogott muveli. Parom elmondja mert tudja hogy utalom a ketszinuseget. Megved engem de nincs hatasa. Hazasodni szeretne es en komolyan elgondonkoztam hogy jo lenne ez nekem. En nagyon tavol elek a csaladomtol. A csaladom vendegszereto, elfogado, jo csalad. De messze vannak. Ha hozzamennek, ketszinusegben kellene elnem es gyereket nevelnem, mert az anyja mindig ott lesz. Mindenbe beleszol es amikor alkalmakkor atmegyunk kedves velem de megis egy senkinek erzem magam a csaladjaval. 3 eve vagyunk egyutt. Meg soha nem kerdeztek meg hogy vagyok es nem kertek ki a velemenyem semmirol, mintha egt buta, ures, ertektelen, lenyegtelen ember lennek. Minden az en hibam, az is ha paromnak megfajdul a hata. Az anyja soha nem egyenes velem es ebbol van elegem, hogy ugy teszunk mintba jol meglennenk. Az anyja nem tudja hogy en tudom minden aljassagarol es uzeneterol, szoval meg hulyenek is nez. En meg magamban puffogok es ugy erzem felemeszt a dolog. Ha egyszer ez kikivankozna belolem ugy osszevesznek az anyjaval hogy soha nem hagyna jova hogy egyutt legyunk es lelkileg keseritene meg a fia eletet, emiatt nem olvasok be neki. Ti mit tennetek a helyemben? Leszarni nem tudom a dolgot mert erzekeny vagyok. Nekem fontos hogy a leendo gyerekeimet olyan nagyszulohoz vigyem akit szeretek es akiben megbizom. Tanacstalan vagyok es szomoru :-(
2017. jan. 8. 10:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, van min gondolkodnom.
2017. jan. 8. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Engem sem szeretem a volt menyasszonyom anyja. Fogalmam sincs, hogy mi miatt. Az utolsó időkben az anyja már szabályszerűen uszította ellenem.

Én nem mentem bele a harcba, mert hittem a szerelmünkben, de addig-meddig duruzsolt a fülembe, amíg szakított velem.

Őszintén, így utólag belegondolva jobb is, mert így nem lehet leélni egy életet.

Szerintem te is jobban jársz, ha ezt átgondolod. Később még nagyobb problémák jöhetnek elő.

27/F

2017. jan. 8. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:

A szüleim nem foglalkoztak azzal, hogy anyai nagyanyámnak semmi sem elég jó. Ő azóta fúj anyámra, amióta anyám érettségi után elment továbbtanulni és nem maradt a faluban nagyanyámékkal, hogy őket pátyolgassa. Szóval az, hogy később meg még apám is bejött a képbe, és anyám miatta még messzebbre költözött, már nem változtatott az amúgy is negatív hozzáálláson. Apám kitartott anyám mellett így is, mellesleg anyám sokkal jobban megszenvedte azt, hogy az ő anyja ilyen. A szüleim már több, mint 30 éve házasok, anyámra sajnos olyan szinten rossz hatással volt nagyanyám, hogy néhány éve elkezdett képzelődni, és emiatt orvoshoz is jár. Nehéz vele. Tudjátok, mit mondott apám? Azt mondta, hogy talán ő az egyetlen, aki így is el tudja anyám szélsőséges kitöréseit viselni, és ezért tud ennek ellenére is mellette maradni, és nem hagyja magára a bajban.

A testvéremnek és nekem már sok volt, mi külön költöztünk a nyugalom érdekében, persze nem szakítottuk meg a szüleinkkel a kapcsolatot, csak ritkábban találkozunk.

Nos, elnézést a kis kitérőért, de talán segítettem vele egy kicsit. A te életedről neked kell döntened, te ismered a helyzetet és magatokat.

Én nem tenném függővé ezt a döntést a szülőktől, mert nem fogok a szülőkkel együtt élni, távolról pedig úgy érzem, meg lehet oldani egy ilyen helyzetet is. Én már nem nőttem fel annyira burokban, mint amilyen közegben anyámat nevelték, szóval ennyivel előrébb vagyok, már nagyanyámnak is megmondtam a magamét, őt nagy felelősség terheli anyám állapota miatt.

2017. jan. 8. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!