Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti terveznetek jovot ugy a parotokkal hogy tudjatok a szulokkel soha nem lesztek joban?
Engem sem szeretem a volt menyasszonyom anyja. Fogalmam sincs, hogy mi miatt. Az utolsó időkben az anyja már szabályszerűen uszította ellenem.
Én nem mentem bele a harcba, mert hittem a szerelmünkben, de addig-meddig duruzsolt a fülembe, amíg szakított velem.
Őszintén, így utólag belegondolva jobb is, mert így nem lehet leélni egy életet.
Szerintem te is jobban jársz, ha ezt átgondolod. Később még nagyobb problémák jöhetnek elő.
27/F
A szüleim nem foglalkoztak azzal, hogy anyai nagyanyámnak semmi sem elég jó. Ő azóta fúj anyámra, amióta anyám érettségi után elment továbbtanulni és nem maradt a faluban nagyanyámékkal, hogy őket pátyolgassa. Szóval az, hogy később meg még apám is bejött a képbe, és anyám miatta még messzebbre költözött, már nem változtatott az amúgy is negatív hozzáálláson. Apám kitartott anyám mellett így is, mellesleg anyám sokkal jobban megszenvedte azt, hogy az ő anyja ilyen. A szüleim már több, mint 30 éve házasok, anyámra sajnos olyan szinten rossz hatással volt nagyanyám, hogy néhány éve elkezdett képzelődni, és emiatt orvoshoz is jár. Nehéz vele. Tudjátok, mit mondott apám? Azt mondta, hogy talán ő az egyetlen, aki így is el tudja anyám szélsőséges kitöréseit viselni, és ezért tud ennek ellenére is mellette maradni, és nem hagyja magára a bajban.
A testvéremnek és nekem már sok volt, mi külön költöztünk a nyugalom érdekében, persze nem szakítottuk meg a szüleinkkel a kapcsolatot, csak ritkábban találkozunk.
Nos, elnézést a kis kitérőért, de talán segítettem vele egy kicsit. A te életedről neked kell döntened, te ismered a helyzetet és magatokat.
Én nem tenném függővé ezt a döntést a szülőktől, mert nem fogok a szülőkkel együtt élni, távolról pedig úgy érzem, meg lehet oldani egy ilyen helyzetet is. Én már nem nőttem fel annyira burokban, mint amilyen közegben anyámat nevelték, szóval ennyivel előrébb vagyok, már nagyanyámnak is megmondtam a magamét, őt nagy felelősség terheli anyám állapota miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!