Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti terveznetek jovot ugy a parotokkal hogy tudjatok a
szulokkel soha nem lesztek joban?
Figyelt kérdés
Parom anyja ok nelkul utal engem, vagyis nem ok nelkul de olyan dolgok miatt ami miatt nem kellene bantania. Magasabb vagyok, idosebb vagyok (4 evvel), nincs egyetemi vegzettsegem (van rendes munkam). En soha nem leszek eleg jo, mindig a baratnoi lanyait akarja beszervezni a paromnak. Ma is kapott egy uzenetet a parom tole, hogy latta ot tegnap ugy hogy nem csinalta meg a hajat es nem oltozott igenyesen (sportosan ment el) es hogy nem csoda hogy megragadt mellettem...Ez nagyon rosszul esik. Folyamatosan rombolja az onbizalmam, pedig csinos, hazias, gondoskodo, igenyes es celtudatos vagyok. Raadasul tiszteletbol nem vagtam a fejehez hogy mekkora egy bunko, szivtelen ember. A legjobban az faj, hogy mindezt a hatam mogott muveli. Parom elmondja mert tudja hogy utalom a ketszinuseget. Megved engem de nincs hatasa. Hazasodni szeretne es en komolyan elgondonkoztam hogy jo lenne ez nekem. En nagyon tavol elek a csaladomtol. A csaladom vendegszereto, elfogado, jo csalad. De messze vannak. Ha hozzamennek, ketszinusegben kellene elnem es gyereket nevelnem, mert az anyja mindig ott lesz. Mindenbe beleszol es amikor alkalmakkor atmegyunk kedves velem de megis egy senkinek erzem magam a csaladjaval. 3 eve vagyunk egyutt. Meg soha nem kerdeztek meg hogy vagyok es nem kertek ki a velemenyem semmirol, mintha egt buta, ures, ertektelen, lenyegtelen ember lennek. Minden az en hibam, az is ha paromnak megfajdul a hata. Az anyja soha nem egyenes velem es ebbol van elegem, hogy ugy teszunk mintba jol meglennenk. Az anyja nem tudja hogy en tudom minden aljassagarol es uzeneterol, szoval meg hulyenek is nez. En meg magamban puffogok es ugy erzem felemeszt a dolog. Ha egyszer ez kikivankozna belolem ugy osszevesznek az anyjaval hogy soha nem hagyna jova hogy egyutt legyunk es lelkileg keseritene meg a fia eletet, emiatt nem olvasok be neki. Ti mit tennetek a helyemben? Leszarni nem tudom a dolgot mert erzekeny vagyok. Nekem fontos hogy a leendo gyerekeimet olyan nagyszulohoz vigyem akit szeretek es akiben megbizom. Tanacstalan vagyok es szomoru :-(
Küld el a qrva anyjába és figyeld ki mellé áll a barátod.
2017. jan. 8. 10:22
2/13 A kérdező kommentje:
Ha mellem all a parom akkor is ott van a tudat hogy ugy elunk hogy a parom tulajdonkeppen ket tuz kozott van es folyton az anyja szidkozodasat hallgatja es azt latja hogy engem bant es utalom az anyjat. Ezt en nem tartom egeszsegesnek. Nekem ilyen meg nem volt, az exeim anyjaval is joban voltam, ok nelkul nem bantottak, ha valami nem tetszett nekik felrehivtak es megbeszeltuk. A csaladjaban az anyja ilyen csak, az apja kedvel de o sem beszel velem a minimalisnal tobbet mert ha megteszi az parom anyja veszekszik vele es lelki terrorizalja.
2017. jan. 8. 10:28
3/13 A kérdező kommentje:
Az anyjanak fontos hogy masoknak mit mutogathat es mit gondolnak rola. Szeret buszkelkedni es mivel a baratnoi lanyai mind egyetemistak es fiatalok, en mar nem vagyok eleg. Lerombolja az onbizalmam es ebbol elegem van, mert tudom nincs igaza.
2017. jan. 8. 10:40
4/13 Költőnő? válasza:
Terítsd ki a kártyáid, de előtte beszélj a kedveseddel. Anyósnak mondd meg, hogy tudsz a kis munkálkodásairól, érsz annyit, mint más és ugyan milyen jogon ítélkezik, mikor valójában nem is ismer.
Ez a te köröd.
Az övé meg az, hogy szépen elmagyarázza anyukának, hogy ha a jövőben bmivel kapcsolatban annyiban merül ki a véleménynyilvánítás, hogy te vagy akármiért a hibás, hogy téged szapul; akkor azt köszi nem kéri; inkább tartsa meg magának.
2017. jan. 8. 10:44
5/13 Krukutyán Levente válasza:
De ne rombolja le az önbizalmad! El hiszem, hogy irritáló, de ha szereted a barátod, gondolom ő is téged, akkor ezen ne múljon már. Majd idővel meg békél az öreglány, ha nem akkor meg így járt. Nem gyerekek vagytok már.
De persze te tudod igazán mi a jó neked.
2017. jan. 8. 10:46
6/13 A kérdező kommentje:
Szoros csaladi kapcsolatban remenykedtem, de ezt az o csaladjatol soha nem fogom megkapni :-(
2017. jan. 8. 10:48
7/13 anonim válasza:
nem lehet akadály, nyugi, kivéve ha túl jóba van a problémás szülővel.
2017. jan. 8. 10:56
8/13 anonim válasza:
Mi a párommal meg tettük a lépést,200 Km-re elköltöztünk.
Így már sokkal nehezebb volt a szülőknek a befolyásolása.
2017. jan. 8. 11:01
9/13 A kérdező kommentje:
Neki fontosak a szulei. Amikor legutobb mellem allt, az anyja honapokig nem allt vele szoba es ez megviselte, amit rossz volt vegig nezni. Kepes naponta kuldeni a banto uzeneteket, amit hiaba probal eltitkolni, latom az arcan kitol jott. A facebookon meg posztolgat hogy milyen jo ennek-annak akinek a fia jol valaszt es tiszteli a szuleit. Meg jo hogy en nem vagyok face-en ismerose. Amugy ez is baja volt, hogy nekem alig van facebook ismerosom es ez biztos azert van mert nem vagyok jo ember es nepszeru. Na ez baromsag. Nekem csak az van bejelolve akivel tenylegesen tartom a kapcsolatot. Csalad, rokonok, kozeli baratok, olyan aki kulfoldon el es igy legalabb latom is oket. Hitetlen hogy egy 50 eves nonek ilyen felfogasa legyen. En tudom hogy nem velem van a baj, csak sajnos ugy erzem nem sokaig birom ezt elviselni.
2017. jan. 8. 11:15
10/13 anonim válasza:
A legjobb dolog a valasomban az volt h egy ilyen anyostol mint a tied,megszabadultam.
Van eleg megoldando problema/feladat egy parkapcsolatban egy gonosz 3. nelkul is.Nalunk millio problemat generalt,ami fel sem merult volna ha o nincs.Igaz,a ferjem meg mindig ketkapura jatszott,igyekezett mindkettonknek megfelelni es emiatt soha semmi nem lett megoldva. Szoval mi elvaltunk.(nem emiatt de sok mereg kerult a gepezetbe ez altal is)
Uj anyos 1200kmre lakik.Tokeletes a kapcsolatunk, mert nincs.
Tanacsot nem tudok adni mert nyakig benne vagy egy kapcsolatban, ha most 20valaszolo irna h hagyd a busba a pasit,te akkor is szeretned es bannad szerintem.A kulcs a pasinal van.Es meg mindig siman megteheted h egyszer osszeveszel anyospajtival es TE tobbe nem mesz es majd ha lesznek gyerkocok,vigye at az apjuk.Hidd el,anyosod se fog szivesen atjarni hozzatok, ha erzi h nem fogadjak szivesen.Emellett a maximalis tiszteletet megadva neki es a parodnak nem fikazva ot, mukodhet a parkapcsolat,de nelkule.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!